Quantcast
the stream POPSTREAM

Ηρωική επιχείρηση χάκερ εξαφάνισε το Despacito από το Youtube

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τους ευγνωμονούν για αυτή τους την πράξη


THE NEWSROOM · 10 Απριλίου 2018

Δεν κράτησε και πολύ η χαρά της πλευράς του Luis Fonsio για τα 5 δις (ναι, πέντε δισεκατομμύρια – 5000000000) views του Despacito. Ένα team από χάκερς που μάλλον έφτασαν στα πραγματικά τους όρια ακούγοντας αυτό το κομμάτι το διέγραψαν από το Υoutube, σε μια πράξη για την οποία θα εισπράξουν την ευγνωμοσύνη εκατομμυρίων ανθρώπων.

Πιο συγκεκριμένα, όσο οι χρήστες έψαχναν το γνωστό χιτάκι στο Youtube, αντί γι’αυτό έβρισκαν μπροστά τους  μια στατική εικόνα που δείχνει άγνωστα μασκοφόρα άτομα να σημαδεύουν την κάμερα μια όπλα – μια πειστική ένδειξη πως το Youtube έχει χακαριστεί. Οι hackers, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται Prosox και Kuroi’sh, έγραψαν επίσης και “Λευτεριά στην Παλαιστίνη” κάτω από το βίντεο.

Ο κολοσσός του streaming δεν έχει σχολιάσει ακόμη το πρωτοφανές περιστατικό. Είναι άγνωστο επίσης το αν το βίντεο μπορεί να επαναφερθεί ή αν τα δισεκατομμύρια views χάθηκαν για πάντα, αν και δεν αμφιβάλλουμε ότι ο κόσμος θα μπορούσε πολύ εύκολα να τα ξαναφέρει πίσω σε λίγες βδομάδες. Εκτός από το Despactio, θύματα των χάκερς έγιναν κι άλλα βιντεάκια της VEVO, όπως βιντεοκλίπ των Selena Gomez, Shakira, Taylor Swift και Drake.

Να είστε σίγουροι πάντως πως δε θα ξεμπερδέψουμε εύκολα με το συγκεκριμένο άσμα. Ας θυμηθούμε εδώ την εκτέλεσή του από το ένδοξο Πολεμικό Ναυτικό της χώρας.

(πηγή)

 

Best of internet