Quantcast
the stream POPSTREAM

Η Δήμητρα Ματσούκα να λέει κάποιον “ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ” είναι η αντίδρασή μας σε ό,τι συμβαίνει στη ζωή

Δεν ξέρουμε τι συνέβη ανάμεσα στη γνωστή ηθοποιό και τον συμπολίτη μας με τον οποίο τσακώθηκε αλλά δεν έχει και τόση σημασία


THE NEWSROOM · 12 Μαρτίου 2018

Τουλάχιστον αποστομωτική ήταν η απάντηση της Δήμητρας Ματσούκα στη δύσκολη ερώτηση που της έκανε μια δημοσιογράφος. Η γνωστή ηθοποιός τράβηξε ζόρια πρόσφατα όταν είχε ένα τροχαίο (για την ακρίβεια, όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στο αυτοκίνητο κάποιου άλλου) το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής στην περιοχή του Νέου Κόσμου, μια εμπειρία αρκετά τραυματική από ό,τι φαίνεται για να κατακεραυνώσει και τον τύπο που τράκαρε.

Ενώ αξίζει να αναφερθεί εδώ πέρα πως η Δήμητρα Ματσούκα ενδέχεται να όξυνε λίγο την κατάσταση  με το να ξεχάσει να ανανεώσει την ασφάλεια του αυτοκινήτου της (με αποτέλεσμα να βρεθεί ανασφάλιστο), δε μπορούμε να φανταστούμε τι μπορεί να συνέβη για να φτάσει σε αυτή την κατάσταση. Μπορείτε να ακούσετε και μόνοι σας πως εξελίχθηκαν τα φοβερά αυτά γεγονότα από την ίδια την ηθοποιό:

Τον είπε ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ. Μπορεί να μην είμασταν μπροστά αλλά όλοι είχαμε κάποιον στη ζωή μας που θέλαμε να πούμε κουραμπιέ, οπότε θα δείξουμε κατανόηση.

Best of internet