Quantcast
the stream POPSTREAM THE STREAM

Οι Στέρεο Νόβα θα επανενωθούν για μια κανονική συναυλία αυτόν τον Ιούνιο

Θα έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να δούμε ζωντανά το θρυλικό ηλεκτρονικό συγκρότημα


THE NEWSROOM · 29 Ιανουαρίου 2018

Φωτογραφία εξωφύλλου: Σπύρος Σταβέρης

Αυτή τη φορά δεν είναι ούτε false alarm ούτε απλό dj set. Το καλοκαίρι που μας έρχεται, οι σπουδαίοι Στέρεο Νόβα θα επανανενωθούν ξανά για ένα και μοναδικό live, 20 χρόνια μετά την τελευταία τους δουλειά.

Η περίσταση για την οποία θα επανενωθούν οι Κωνσταντίνος Β και Μιχάλης Δ είναι η εμφάνισή τους στο Summer Nostos Festival. To φεστιβάλ αυτό που διοργανώνεται και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 17 έως τις 24 Ιουνίου 2018.

Όπως δήλωσαν τα δύο βασικά μέλη των Στέρεο Νόβα:

«Μετά από πολλά χρόνια σκεφτήκαμε να δώσουμε μια ζωντανή συναυλία. Είναι μια καλή στιγμή, χρειάστηκε καιρός για να καταλάβουμε κάποια απλά πράγματα στη ζωή.

Θέλουμε να μοιραστούμε με τους φίλους μας μια ακόμη μουσική συναυλία, μια ανθολογία από όλα τα τραγούδια μας, τη σκάλα, την εστίαση όπως το μέτρημα από το μηδέν ως το άπειρο»

Oι Στέρεο Νόβα ιδρύθηκαν το 1986 από τους Κωνσταντίνο Βήτα, Μιχάλη Δέλτα και Αντώνη Πι και κυκλοφόρησαν πέντε δίσκους με τους οποίους έγραψαν ιστορία στην ηλεκτρονική μουσική της χώρας μέχρι να διαλυθούν το 1997. Παρότι ήταν πάντα πολύ δημοφιλείς στη χώρα μας, ποτέ δεν επανενώθηκαν κανονικά, παρά την πίεση για κάτι τέτοιο.

 

Best of internet