Quantcast
the stream POPSTREAM

Άνθρωπος χωρίς φίλους φτιάχνει trailer για την υποθετική ταινία Φιλαράκια

Και το ίντερνετ προφανώς ενθουσιάζεται


THE NEWSROOM · 19 Ιανουαρίου 2018

Για πολλούς (κι εμένα συμπεριλαμβανομένου) είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν το γιατί, αλλά ακόμη περισσότεροι εκεί έξω ονειρεύονται την επιστροφή του Friends (το οποίο πρόσφατα ανέβηκε εξ’ολοκλήρου στο Netflix) στην οθόνη, ή ίσως μια ταινία μεγάλου μήκους. Αυτό επιβεβαιώθηκε με ένα fanmade βιντεάκι στα πρότυπα trailer ταινίας Friends, το οποίο κυκλοφόρησε αυτή τη εβδομάδα.

Το τρίλεπτο κλιπάκι με τίτλο The One With The Reunion έχει ήδη πάνω από ένα εκατομμύριο views στο Youtube. Το βιντεάκι δημιουργήθηκε με τη χρήση επιμέρους clip των έξι αστέρων της σειράς από την περίοδο μετά το τέλος τη, με τους David Schwimmer, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry και Lisa Kudrow να είναι όλοι παρόντες.

Δυστυχώς για όσους ξημεροβραδιάζονται με αυτή τη σκέψη, η προοπτική του reunion έχει απορριφθεί επανειλημμένα, σε διαφορετικές περιπτώσεις από διαφορετικά μέλη του καστ. Η δε Jennifer Aniston δήλωσε πέρσι πως με τα social media και τις νέες τεχνολογίες στην επικοινωνία η ιδέα της επιστροφής του Friends γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Όπως είπε η 48χρονη πλέον ηθοποιός:

“Κάναμε πλάκα λέγοντας πως αν το Friends φτιαχνόταν σήμερα, θα είχαμε μια καφετέρια γεμάτη ανθρώπους που απλά θα χάζευαν τα iPhones τους.”

Κι αφού γέλασε, η Aniston συμπλήρωσε:

“Δε θα υπήρχαν πραγματικά επεισόδια, ή συζητήσεις.”

Εδώ που τα λέμε ίσως υπάρχουν περισσότερα revival από όσα μπορούμε να καταναλώσουμε.

Best of internet