Quantcast
the stream POPSTREAM

HΠΑ: Οπαδοί του Rick and Morty διαδηλώνουν έξω από τα McDonald’s για μια σάλτσα

Η ζήτηση της σάλτσας από τους οπαδούς της σειράς ξεπέρασε κατά πολύ οτιδήποτε περίμεναν τα McDonald’s


THE NEWSROOM · 9 Οκτωβρίου 2017

Μπάχαλα ακολούθησαν την απόφαση των McDonald’s να επαναφέρουν σε κάποια καταστήματά τους την κλασσική παλιά σως Szechuan . H σως επανήλθε για το περασμένο Σάββατο και μόνο σαν tribute στο Rick and Morty, όπου αναφέρθηκε στο πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα την 1η Απριλίου που μας πέρασε.

Η Szechuan σως είχε κυκλοφορήσει αρχικά για το promotion της ταινία Mulan της Disney που κυκλοφόρησε το 1998. Το (πολύ) κοινό του Rick and Morty μετά από αυτό άρχισε να ζητάει από τα McDonald’s να τη φέρει πίσω στα εστιατόρια τους. Η παγκόσμια αλυσίδα τελικά απλά έστειλε στον παραγωγό της σειράς Justin Roiland και λίγους ακόμη επιλεγμένους βάζα με τη σάλτσα.

Αυτό όμως αντί να ηρεμήσει τους οπαδούς της γνωστής κωμικής σειράς, τους εξαγρίωσε. Χιλιάδες από αυτούς διαδήλωσαν μπροστά σε McDonald’s σε πολλά μέρη των ΗΠΑ ζητώντας σάλτσα Szechuan για όλους.

Τα McDonald’s αποφάσισαν να επαναφέρουν τη θρυλική σως Szechuan σε συγκεκριμένη καταστήματα για μία ημέρα, και συγκεκριμένα για το περασμένο Σάββατο. Η επαναφορά αυτή ήταν ένας μικρός φόρος τιμής στη σειρά Rick and Morty.

 Οι σκηνές που ακολούθησαν καταγράφηκαν στα social media με το hashtag :

Το αποτέλεσμα ήταν τα McDonald’s να δεσμευθούν τελικά πως θα ξαναφέρουν τη σάλτσα ευρύτερα μέσα στη νέα σεζόν:

Μαζικές παραστάσεις διαμαρτυρίας για μια σάλτσα στα McDonald’s είναι κάτι που σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί.

Best of internet