Quantcast
the stream POPSTREAM

Στο Βατικανό με κόκες και όργια βρέθηκε με κάποιο τρόπο ο Βαγγέλης Φατσέας

Ο τελευταίος ρόλος του Γεράσιμου Σκιαδαρέση σε μια σειρά του Netflix τον έχει στείλει πολύ μακριά από το Κολοκοτρωνίτσι


THE NEWSROOM · 9 Οκτωβρίου 2017

Ήταν ήδη γνωστό πως ο γνωστός έλληνας ηθοποιός θα συμμετέχει σε μια ιταλική σειρά (η οποία ονομάζεται Suburra) του Netflix με γκάνγκστερ, διεφθαρμένους πολιτικούς και το Βατικανό, όπως λέει και η σύνοψή της. Αυτό δε μας είχε προετοιμάσει για να δούμε το Βαγγέλη Φατσέα (κατά κόσμον Γεράσιμο Σκιαδαρέση) να κάνει το Ρόκο Σιφρέντι.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να συμβαίνει στο πρώτο επεισόδιο τoυ Suburra όπου ένα πραγματικό πλήθος ανδρών και γυναικών με πρωταγωνιστή το Φατσέα φαίνεται να επιδίδονται σε κάποιο μεγαλειώδες όργιο. Το όργιο προφανώς συμπεριλαμβάνει κόκες και σαμπάνιες σε σαμπανιέρες, γιατί τι θα ήταν ένα όργιο χωρίς κόκες και σαμπάνιες σε σαμπανιέρες.

Το επίμαχο σημείο φαίνεται να δημοσιεύτηκε στην ενότητα του Reddit “Watch it for the plot“, όπου το εντόπισαν και οι έλληνες χρήστες του γνωστού site, οι οποίοι δε μπόρεσαν να μην παρατηρήσουν το extreme make-mover του Βαγγέλη Φατσέα. Δεν έχουμε ιδέα τι είδους παπάς είναι ο χαρακτήρας του Γεράσιμου Σκιαδαρέση στη σειρά, καθώς υποδύεται ένα μέλος του Βατικανού, το οποίο μάλιστα έχει υψηλή θέση στα οικονομικά του παπικού κράτους. Ο πάτερ Φατσέας πάντως στην ιταλική σειρά φαίνεται να το ζει στα άκρα με σεξ και ναρκωτικά.

Εμείς από τότε που εμφανίστηκε στο Καφέ της Χαράς ξέραμε πάντως ότι είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα ο συγκεκριμένος χαρακτήρας και ηθοποιός. Νομίζουμε πως ήρθε η ώρα για μια spin – off σειρά που θα εξιστορεί το πως ο Βαγγέλης Φατσέας κατορθώνει να βρεθεί από καφετζής σε επαρχιακό χωριό, τοπ λογιστής του Βατικανού βουτηγμένος στην ακολασία.

Best of internet