Quantcast
the stream DAILY VIRAL

ΓΟΥΣΤΑ: Γάλλος εκπρόσωπος στη Eurovision τρελαίνεται on air και τραγουδάει Σώτη Βολάνη (VIDEO)

Έξω πάμε καλά


Bobol Gordello · 16 Απριλίου 2016

Μπορεί στο εσωτερικό μέτωπο να σημειώνουμε ήττες (βλ. ΦΠΑ, ασφαλιστικό, κλπ.), αλλά, όπως, πολλάκις έχουμε πει από τον παρόντα ιστότοπο, έξω πάμε καλά. Αυτό αποδεικνύει και η συνέντευξη που έδωσε σε ολλανδικό μέσο ο εκλεκτός της Γαλλίας για τη φετινή Eurovision Amir Haddad, ο οποίος, ως ακραίος φιλέλλην ως προς το ψυχαγωγικό κομμάτι, άρχισε να τραγουδάει το “Πόσο μου λέιπει” του Σώτη Βολάνη στον αέρα. Δείτε:

Δήλωσε, μάλιστα, πως αγαπάει τόσο πολύ την ελληνική μουσική που θα μπορούσε να “εξεταστεί” σε οποιοδήποτε ελληνικό τραγούδι του ζητηθεί, ενώ δήλωσε ανυπόμονος να επισκεφθεί τη χώρα μας για μπουζούκια και χαμό.

12990939_10209604405017001_189710537724012170_n

Από τη μεριά του ο Σώτης, λογικά, αντέδρασε κάπως έτσι στη θέα του παραπάνω βίντεο:

Για να λέμε, πάντως, και την αλήθεια, η προοπτική του Amir Haddad να τραγουδάει Sotis σε σπαστά ελληνικά και “νανανανανανανανα” είναι σίγουρα καλύτερο από το δικό μας “τραγούδι”.

Fun fact: Ο Amir τείνει στα παθολογικά όρια του χαρακτηρισμού του φιλέλληνα, καθότι δεν ξεχνάει και στο βίντεο-κλιπ του για τη φετινή διοργάνωση να κάνει την αναφορά του στη χώρα που γέννησε Αριστοτέλη, Διογένη και Ζάχο Χατζηφωτίου. Το βίντεο εδώ, το highlight εδώ:

Καταγραφή

Στο κάδρο ο Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Έτσι, χωρίς λόγο.

Best of internet