Quantcast
the stream DAILY VIRAL

Ανακαλύψαμε το κρυφό λογοτεχνικό ταλέντο που σπαταλιέται να γράφει συμβουλές για το σεξ στο Ίντερνετ

Ας κάνει αυτό που πρέπει ένας εκδοτικός οίκος


LUBEN CREW · 6 Απριλίου 2016
Εμείς αγαπητοί φίλοι παρατηρούμε με…πάθος όλο το ελληνικό ίντερνετ. Άμα δεν ψάξεις παντού δεν πρόκειται να ανακαλύψεις τα αληθινά διαμάντια που κρύβονται μέσα στην online λασπουριά. Κάπως έτσι βρεθήκαμε να βλέπουμε κι αυτό:

arf

Πριν αρχίσετε τις εξυπνάδες, να ξεκαθαρίσουμε ότι όλα αυτά τα έχουμε διαβάσει έτσι κι αλλιώς εδώ και πολλά χρόνια στο Cosmopolitan. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να να ξεφύγει η συζήτηση από το λογοτεχνικό ταλέντο που κρύβει μέσα της η συγκεκριμένη συγγραφέας. Μας τράβηξε την προσοχή από την άρχη:
Όπως λέει και ένας φίλος: “μερικά ταλέντα είναι επίκτητα”. Δεν γεννιέσαι ξέροντας να πλέκεις, να μαγειρεύεις ή να ζωγραφίζεις – “ακόμα και του Πικάσο του πήρε κάποιο χρόνο για να μάθει να πιάνει το πινέλο” – τα μαθαίνεις στην πορεία. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με το στοματικό σεξ.
Η πρώτη ιδέα ήρθε με την αναφορά του Πικάσο λοιπόν, και συνεχίζουμε με την απόλυτη κορύφωση:
Στείλε του ένα πονηρό μήνυμα στο κινητό ή σε mail (όχι στο wall στο προφίλ του στο facebook). Θυμήσου πως πριν κατέβεις εκεί χαμηλά, στην Μόρντορ του κορμιού του, θα πρέπει να τα έχεις κάνει όλα γης μαδιάμ εκεί ψηλά, στο μυαλό του.
 

Yre1o

Στη Μόρντορ του κορμιού του , μαλάκες. Όταν ο Τόλκιν συνάντησε τη Heather Brooke. Αλλά η συγγραφέας έχει κι άλλο να δώσει:

Πάτα γκάζι

Όταν καταλαβαίνεις ότι οσονούπω θα πιάσεις την κορυφή του Μάτσου Πίτσου, δώσε ταχύτητα. Μόλις όμως ο σύντροφός σου έρθει σε οργασμό κόψε λίγο και προσπάθησε να ασκήσεις λιγότερη πίεση στο πέος του.

Αναφέρεται σε αυτό:

ATTRACTIONS0615-machu-picchu

Like από ένα φίλο των λάμα:

o-LLAMA-MACHU-PICCHU-PHOTOBOMB-facebook

Σε κάθε περίπτωση έχουμε έναν άνθρωπο που σπαταλιέται να ασχολείται με τέτοια πέζα θέματα. Όταν με το καλό κυκλοφορήσει το πρώτο της μυθιστόρημα, θα είμαστε οι πρώτοι στην ουρά.

Best of internet