Quantcast
the stream DAILY VIRAL

Mπάντα του στρατού παίζει το Killing In The Name γιατί Άντε Γαμήσου δεν θα της πεις τι να παίξει [VIDEO]

Αποκάλυψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ γεμίζει τις στρατιωτικές ορχήστρες με ΕΑΑΚίτες


Eris Priestley · 18 Μαρτίου 2016

Οι δοξασμένες ελληνικές ένοπλες δυνάμεις αποτελούν, ως γνωστόν, τον θεσμό εκείνο της πατρίδος που είναι υπεύθυνος θεματοφύλαξ για τα πιο άγρια σουρεαλιστικά σκηνικά. Μην πάμε μακριά, ποιός μπορεί να ξεχάσει τους Βροντώφονους της ΣΜΥ ή αυτή εδώ την φιλόμουση μπάντα;

Στο παρακάτω στιγμιότυπο ο σουρεαλισμός προσπερνάται σε κάτι το υπέρτερο καθώς αυτή η συγκεκριμένη μπάντα αποφασίζει ένα τολμηρό βήμα. Το βήμα παραπέρα. Χωρίς άλλα σχόλια, απλώς παρακολουθήστε το εξαιρετικό ντοκουμέντο από το 1:40 του βίντεο και μετά:

Το απίθανο στιγμιότυπο μαθαίνουμε ότι συνέβη πέρσι τον Νοέμβριο στη μεγάλη πανήγυρη των Ελληνικών Στρατών μας στο Συνταγμα. Για τη συγκεκριμένη φασάρα ο ΑΝΥΕΘΑ είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Γιορτάζουμε σήμερα την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Γιορτάζουμε τις ιστορικές μάχες που έδωσαν μαζί με το λαό και συγχρόνως προσπαθούμε ώστε πάντοτε να είναι έτοιμες, στο βαθμό που θα χρειαστεί και ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί, να προασπίσουν την Πατρίδα. Μαζί όμως με το καθήκον της αποτροπής που έχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, προσπαθούν να βρεθούν και εκεί όπου η κοινωνία πάσχει. Βρεθήκαμε στους μεγάλους σεισμούς, βρεθήκαμε στις πλημμύρες, βρεθήκαμε στις προσφυγικές ροές με στόχο να εξυπηρετήσουμε τον άνθρωπο, γιατί οι Ένοπλες Δυνάμεις την ανθρωπιά την έχουν πάρα πολύ ψηλά. Σε αυτή την κατεύθυνση τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, το στρατιωτικό και το πολιτικό προσωπικό, μοχθούν κάθε μέρα και αυτός είναι ο πλούτος των Ενόπλων Δυνάμεων και σε αυτή την κατεύθυνση και η πολιτεία προσπαθεί να κάνει τα μέγιστα, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς».

Best of internet