Quantcast
the stream DAILY VIRAL

Το πιο εκνευριστικό παιδάκι στο ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ είναι η Κων/να Σπυροπούλου στην Αννίτα Πάνια (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΨΙΛΟΝ ΤΙΒΙ, ΝΤΡΑΓΚΖ ΚΑΙ LSD


President Creed · 6 Νοεμβρίου 2015

Το bad trip συνεχίζεται στην αυτοκρατορία του κολλαγόνου και του υαλουρονικού. Το Epsilon TV, αφού προσέλαβε όλους τους κατοίκους του Νησιού Χαμένων Διασημοτήτων, μπήκαν δυναμικά στην φετινή σεζόν, με κορωνίδα του crew την Αννίτα Πάνια.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας ήταν χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, γνωστή από τη σχέση της με τον Κοντομηνά τις εκπομπές της στον Alpha.

Η Κ. Σπυροπούλου είναι ένας πανέξυπνος, γλυκίτατος, ώριμος και κατανοητικός άνθρωπος απ’ ότι φαίνεται και καθόλου δεν αντιμετωπίζει όλο τον κόσμο λες και είναι ο Sugar Daddy της.

Αποφάσισε να δώσει συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια (μετά τον Πάσσαρη και τον Άνθιμο, η Σπυροπούλου είναι πιο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα απ’ την οποία έχει πάρει συνέντευξη η Πάνια). Η Κωνσταντίνα της καρδιάς μας ωστόσο δεν ήταν πολύ ευχαριστημένη με τις συνθήκες της παρουσίασής της στην εκπομπή.

Μόλις έπαιξαν λίγο τα τύμπανα η μικρή Κωνσταντίνα τελικά μπήκε στο πλατώ και η συνέντευξη ξεκινάει με κλασσική γλυψιματοπροσβλητική ερώτηση της Αννίτας Πάνια.

 

Η απογοήτευση της για την απουσία του συνηθισμένου γλυψιματικού βιντεοαφιερώματος (που παρουσιάζει ασήμαντα άτομα ως σημαντικές προσωπικότητες που πέθαναν πρόσφατα) ήρθε και κούμπωσε πάνω στο γεγονός οτι η μικρή Κωνσταντίνα πήγε στη συνέντευξη θεονήστικη.

 

Λίγο η αφαγία, λίγο η διάσειση που έπαθε όταν γλίστρισε πάνω σε κάτι πεντακοσάευρα στο σπίτι της προηγούμενης σχέσης της, η μικρή Κωνσταντίνα σα να κουράστηκε λίγο.

 

Η μικρή Κωνσταντίνα παρά τις αντίξοες συνθήκες συνεχίζει τη συνέντευξη με ένα ύφος που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει κακομαθημένο παιδάκι από το Ουράνιο Τόξο.

πλανο

 

 

Best of internet