Quantcast
the stream DAILY VIRAL

Τύπος έβαλε κάμερα στον σκύλο του για να δει τι κάνει όταν λείπει απ’ το σπίτι – και μας ψυχοπλάκωσε όλους

Πόσες φορές έχεις ευχηθεί να μπορούσες να στείλεις στον σκύλο σου SMS “μη στεναχωριέσαι, θα γυρίσω”;


Τόλης Κοτολέτας · 31 Δεκεμβρίου 2014

Όλοι οι ιδιοκτήτες σκύλου έχουμε αισθανθεί κάποια στιγμή φρικτές τύψεις, αν τύχει να λείπουμε για κάποιες ώρες από το σπίτι και όταν γυρίσουμε το σκυλάκι μας κάνει σαν μουρλό απ’ τη χαρά του:

Που ήσουνα; Που ήσουνα; ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ;; Η ουρά μου κοντεύει να ξεκολλήσει, χάιδεψέ με, χάιδεψέ με, ΧΑΙΔΕΨΕ ΜΕ, να κοίτα σου βάζω κουτουλιές στη κοιλιά, μη ξαναφύγεις, μη ξαναφύγεις, ΜΗ ΞΑΝΑΦΥΓΕΙΣ!!

 

Επίσης, όλοι έχουμε αναρωτηθεί τι κάνει ο σκύλος μας όταν λείπουμε, πως την περνάει και πόσες φορές κατουράει τις παντόφλες μας.

Αχ και να μπορούσα να μπω στο σώμα του σκύλου μου για να δω τι βλέπει όταν λείπω – ε λοιπόν χρήστης του Youtube με το όνομα “Mike the Intern” έβαλε στο σκύλο του μια μικροκάμερα gopro πριν φύγει απο το σπίτι του, προκειμένου να ντύσει το σκυλί του Άδωνι Γεωργιάδη  λύσει την απορία όλων μας.

 

 

Το αποτέλεσμα είναι αβάσταχτα μελαγχολικό, μιας και ο τετράποδος γλυκούλης κατά βάση αράζει πάνω σε ρούχα του αφεντικού του κλαίγοντας, άλλα η σημερινή τελευταία μέρα χρόνου με παλιόκαιρο παραείναι ευκολάκι για εορταστική κατάθλιψη – ας την αποφύγουμε με μια υπόσχεση προς τους τετράποδους κόπανους των σπιτιών μας:

Περισσότερες αγκαλιές, παιχνίδια και βόλτες το 2015 και κυρίως, περισσότερα μπαλάκια του τένις.

Best of internet