Quantcast
the stream DAILY VIRAL

Είναι σε ένα αεροπλάνο ένας Τροϊκανός, μια Σουηδέζα και 50 Κρητικοί

Δεν είναι ανέκδοτο, είναι το βίντεο που σπάει τα γραφικόμετρα


THE NEWSROOM · 12 Δεκεμβρίου 2014

Πριν λίγες μέρες, σε αυτό εδώ το σάιτ, ανέβηκε βίντεο με τίτλο “Ο τράγος που μπήκε να βοσκήσει σε ματς τοπικού είναι το πιο Κρητικό βίντεο που έβγαλε ποτέ η Κρήτη”.

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε το πιο Κρητικό βίντεο που έχει βγει ποτέ απο αεροπλάνο.

Toν γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από την πτήση Βρυξέλλες-Αθήνα το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, όπου μια ομάδα Κρητικών εντόπισε τα μέλη ενός τεχνικού κλιμακίου της Τρόικα και αποφάσισε να πάρει τις λύρες της και να αρχίσει το… ψαλτήρι διά τραγουδιού.

Η ομάδα των 50 Κρητικών αναγνώρισε μεταξύ των επιβατών της πτήσης τον επικεφαλής της ομάδας δράσης για την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου προγράμματος της Ελλάδας, Χορστ Ράιχενμπαχ, και είπε να μη χάσει καθόλου χρόνο. Επιασαν αμέσως τις λύρες και άρχισαν να τραγουδούν το «Πότε θα κάνει ξαστεριά», αλλάζοντας λίγο τους στίχους και λέγοντας: «Πότε θα κα…, πότε θα κάνει ξαστεριά, για να σκοτώσω Γερμανούς και Έλληνες προδότες». (πηγή)

Αφανείς θεότητες του βίντεο: ο καμάκιας που λέει στη Σουηδέζα που πάει τουαλέτα “κάτσε κοπελιά, κάτσε σε παερ…”  (00.27) και δέκα δευτερόλεπτα μετά έχει ήδη μερακλώσει: “πες και του πιλότου να’ρθει” (00.37) και ο ποταμίσιος καραφλίνος στο 02.05 που διαμαρτύρεται ποταμίσια για την γραφικότητα της φάσης, για να εισπράξει απο τον άρχοντα λυράρη στο 02.12 την πανάρχαια ελληνόψυχη απάντηση:

https://www.youtube.com/watch?v=FM3ArgJSgAY

Best of internet