Quantcast
the stream DAILY VIRAL

Μεγαλειώδη πορεία από το Mall ως το ΟΑΚΑ οργανώνουν οι Beliebers

Αυτό το Σάββατο στις 17.00. Να είστε εκεί αν είστε φαν του Τζάστιν Μπίμπερ


Ελευθέριος Γώγος · 19 Δεκεμβρίου 2013

 

Αυτό κατάλαβαμε τουλάχιστον από το event ονόματι “Greek Beliebers Christmas Event ♥ (Athens)” στο facebook. Αναλυτικότερα η περιγραφή στο event έλεγε το εξης:

 
 

Λοιπόν,μιας και θα είναι Χριστούγεννα και το πρώτο Σάββατο που θα είναι κλειστά τα σχολεία,αποφασίσαμε να κάνουμε ένα Χριστουγεννιάτικο event στο ΟΑΚΑ (αλλά θα μαζευτούμε στο THE MALL ATHENS και θα είμαστε εκεί μέχρι τις 5:40) το οποίο θα έχει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις με την δική σας βοήθεια βέβαια.

Από εσάς χρειαζόμαστε:
-Χριστουγενιάτικα Bieber-πανώ (γιατί θα γυρίσουμε video)
-Σκουφάκι Άι Βασίλη (Αν έχετε παραπάνω φέρτε σε περίπτωση που ξεχάσει κάποιο άλλο άτομο)
– 3 ευρώ για να αγοράσουμε bieberstuff που θα τα μοιράσει τυχαία η ΑγιοΒασιλίνα μας (surpiseeeeeee ♥)
– Όσοι/ες έχουν κάποιο bieberstuff το οποίο δεν χρειάζονται ιδιαίτερα το δίνουν σε μία από τις διοργανώτριες. (βαγια σλ Filina Xatzigeorgalli Sofia Raspberry και Abbey Gorgiaa Drakatou) και θα δωθούν σε άλλες beliebers.
-ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΙΙΙΙΙΙ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΑΑ :D!

Θέλουμε όλοι και όλες να περάσετε καλά!

 
 

Κάποια από τα πράγματα πο καταλάβαμε από τα σχόλια των Beliebers είναι ότι πέρα από την αγάπη τους για τον νεαρό Καναδό σταρ, έχουν και κοινούς ειδικούς κώδικες επικοινωνίας, όπως για παράδειγμα ότι χρησιμοποιούν την καρδούλα ως σημείο στίξης. Επίσης καταλάβαμε ότι είναι άκρως ευρηματικοί όσον αφορά τους τρόπους με τους οποίους εκφράζουν την λατρεία τους για τον Τζάστιν.

 
 

Ένας φανατικός μάλιστα του Τζαστιν Μπίμπερ είχε την παρακάτω φαεινή ιδέα:

 
 

Best of internet