Quantcast
the stream DAILY VIRAL

Meanwhile: Μοναχός στο «Κάτι Ψήνεται»

Υπάρχουν σοβαροί λόγοι να ξαναξεκινήσουμε να βλέπουμε τηλεόραση (not)


LUBEN CREW · 17 Νοεμβρίου 2013

Η Έφη Θώδη είναι αυτή;

[UPDATE] To έγκυρο δημοσιογραφικό σάιτ hellas-orthodoxy.blogspot.gr ανέφερε το εξής:

«ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ»!!! ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΜΟΝΑΧΟ»…ΤΗΛΕΜΑΓΕΙΡΑ!

Συνεχίζεται ο σκανδαλισμός του λαού, πιστών και απίστων, με τον εικονιζόμενο «μοναχό» Ποιμένα να εμφανίζεται καθημερινά (!!!) στον Άλφα, έχοντας γίνει…τηλεστάρ!!! Το ΕΛΛΑΣ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ανέδειξε το θέμα και τονίζει ξανά πως θα πρέπει να εκδοθεί τουλάχιστον σχετική ανακοίνωση από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, διότι δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία όσων παρακολουθούν την εν λόγω εκπομπή, θεωρεί πως είναι κάτι το…φυσιολογικό να υπάρχουν «μοναχοί» (έστω και εντός εισαγωγικών) τέτοιας εκκοσμίκευσης, που βέβαια δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την Ορθοδοξία!

Και φυσικά, οι αντίχριστοι των ΜΜΕ εκμεταλλεύονται αυτή την κατάσταση, παρουσιάζοντας τον Μοναχισμό όπως εκείνοι θέλουν, δηλαδή ως επάγγελμα (!!!), όπως προκλητικά γράφουν στο «βιογραφικό» του διαγωνιζόμενου, που υπάρχει στην ιστοσελίδα τους!
Έρχονται όμως συνεχώς νέα στοιχεία για τον συγκεκριμένο «πατέρα» Ποιμένα! Γράφει αναγνώστης στο «Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον»:
Ο εν λόγω αναφερόμενος Ποιμένας είναι πρώην αγιορείτης χειροτονηθείς, καίτοι μη αρτιμελής (κομμένο χέρι), ο οποίος εκδιώχθηκε από το Άγιον Όρος, για εξαπάτηση των πιστών (έβαζε μπαμπάκια με αρωματικά έλαια στους θάμνους, στον δρόμο προς την καλύβα του).

Για ένα διάστημα ενεγράφη στην Μονή Αγίου Κυπριανού Φυλής, αλλά απεπέμφθη και εγκατεστάθη σε δικό του Μοναστήρι στην άνω Βάθεια (Μονή Μυρελαίου). Εκεί, εκτός των άλλων ασκεί και την τεχνική της μαντείας, προλέγοντας το μέλλον με την επίδειξη μιας φωτογραφίας. Κυκλοφορεί με BMW μεγάλου κυβισμού με φυμέ τζάμια και πινακίδα Ιερά Μονή Μυρελαίου. Μεταφέρει την ευωδιάζουσα εικόνα της Παναγίας Μυρελαίου σε σπίτια κ.λπ. προς πορισμό χρημάτων. Προσπάθησε να υπαχθεί στην Αρχιεπισκοπή επί Χριστόδουλου, τον οποίον κάποτε μνημόνευε, αλλά εις μάτην.

Η φωτογραφία είναι εύγλωτη. Η Θώδη με εναγκαλισμούς στον Ποιμένα, με κοπελίδια καθήμενα σε χρυσοποίκιλτα καθίσματα και πίσω η Παναγία προστάτις.

Best of internet