Quantcast
the stream DAILY VIRAL

Ανακαλύψαμε τον πιο μερακλήδικο λογαριασμό στο Pornhub

Και μάλιστα είναι και ορθόδοξος


Τσαγκ · 18 Μαΐου 2017

Μας είχε εκμυστηρευτεί ένας φίλος από το χωριό, ότι πλέον στα γνωστά πόρνο σάιτ, μπορείς να δεις κάποια πράγματα τόσο περίεργα που ούτε καν μπορούσες να τα φανταστείς. Γελάσαμε χλευάσαμε είπαμε δεν μπορεί, τι μπορεί να βάνει ο σεξοπορνοδιαστροφικός νους του ανθρώπου που κάνει upload υλικό το οποίο να εν έτη 2017 δύναται να μας σοκάρει για την ιδιαιτερότητα του και γιατί όχι για την αρρωστίλα που εκλύει;

 

Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που κάποιο πουλάκι μας αποκάλυψε το κανάλι του κυρίου BradyAlex που σύμφωνα με το bio του είναι 99 χρονών, από το Τόγκο και τον ενδιαφέρουν τα κορίτσια.

Στο κανάλι του υπέργηρου (όπως δηλώνει)  BradyAlex εκτός από ένα ντοκιμαντέρ που διαρκεί 1 ώρα και 53 λεπτά και πραγματεύεται έναν ιό που έστειλε το Ισραήλ για να καταστρέψει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, κάτι δεκάλεπτα, ασπρόμαυρα κλιπάκια από ταινίες της δεκαετίας του 1920 και ολόκληρη την ταινία ” Το τελευταίο τανγκό στο Παρίσι”, την οποία από ο,τι φαίνεται από την βαθμολογία που έχει στο site, το κοινό την βρήκε μέτρια προς το καλό και την βαθμολόγησε με 69%.

 

Πάμε όμως  στα upload του αγαπητού φίλου από το Τόγκο (όπως δηλώνει) που πραγματικά εκτίναξαν το κανάλι του στα μάτια μας, στο επίπεδο του ιντερνετικού μύθου και σίγουρα ενός ατόμου που δεν θα θέλαμε να δούμε το βράδυ σε κάποιο σοκάκι.

Ο τυπάς έχει ανεβάσει στο Pornhub, πάνω από 4 ώρες βίντεο, από μια λειτουργία σε κάποια ορθόδοξη εκκλησία της Αμερικής. Ναι αυτό είναι γαμημένα περίεργο και παρανοϊκό, ανάμεσα στα τζιφακια με τα αναβλύζοντα σπέρματα από υπερμεγέθη πέη που προμοτάρουν βιντεάκια του site, να βλέπεις έναν ιερέα να λειτουργεί. Tο πιο παρανοϊκό όμως στην όλη αυτή περίεργη  φάση είναι τα πλάνα του τυπά, τσεκάρετε και θα καταλάβετε.

Από ό,τι βλέπουμε από τα views και τις βαθμολογίες, δεν πήγαν και τόσο καλά, εκτός από ένα κλιπάκι στο οποίο ο ιερέας ψέλνει στο ιερό και το οποίο έχει 438 views και βαθμολογία 67%!

Για περισσότερη ανωμαλία ορθοδοξία δείτε το κανάλι του τυπά εδω 

Best of internet