Quantcast
THE STREAM

Λάρισα: Μετά τις Πόρσε Καγιέν μπορούμε να θαυμάζουμε και 12μετρες λιμουζίνες στο Λας Βέγκας της Θεσσαλίας (PHOTO)

Χριστουγεννιάτικο κερασάκι στην τούρτα για τη μητρόπολη της Λάρισας


President Creed · 14 Δεκεμβρίου 2016

Ένα από τα πράγματα που συναντάει κανείς στην όμορφη πόλη της Λάρσας, είναι μια δωδεκάμετρη λευκή λιμουζίνα lincoln, όπως διαβάζουμε στο onlarissa.gr. Σαφώς η παρουσία του πολυτελούς αυτοκινήτου έχει προκαλέσει την εντύπωση των κατοίκων της πόλης, αλλά όπως είναι εμφανές και από τις φωτογραφίες, δένει υπέροχα με το αστικό τοπίο της πόλης της Λάρισας, προσθέτοντας έναν κοσμοπολίτικο αέρα στη θεσσαλική μητρόπολη.
limo3

 

Όπως καταλαβαίνουν όλοι, η πόλις της Λάρισας είναι η κατ’ εξοχήν πόλη στην οποία θα άρμοζε ένα τέτοιο όχημα, μιας και οι κάτοικοί της είναι γνωστοί λάτρεις του ωραίου. Μιλάμε φυσικά για τους πολίτες οι οποίοι πριν από ένα μήνα έδωσαν συνολικά 14.000 για να παρακολουθήσουν μια ομιλία της Όλγας Κεφαλογιάννη. Κατά τ’ άλλα, η λευκή λιμουζίνα δίνει αναμφίβολα έναν αέρα από Νεά Υορκ, Μόνουστουζμπίτ και ρίτσι ρίτς θεσσαλικό edition.

201612140628256674

Όπως διαβάζουμε στο onlarissa.gr, η λιμουζίνα είναι απόκτημα ενός δαιμόνιου Λαρισαίου επιχειρηματία:

η λιμουζίνα ήρθε από την Αμερική με στόχο να χρησιμοποιηθεί κυρίως για κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους κλπ) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Μάλιστα, αποκάλυψε πως στα άμεσα πλάνα του είναι να φέρει στη Λάρισα το θρυλικό «01 dodge challenger» των «dukes» αλλά και μία formula 1 ferrari!

limo2

 

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι μονάχα για τον ετήσιο φόρο πολυτελείας πληρώνει 12.000 ευρώ, ενώ ακόμη παραμένει άγνωστο το ύψος των τελών κυκλοφορίας.

 

 

 

Καλησπέρα και καλή βραδιά.

limo5

Best of internet