Quantcast
THE STREAM

Το Μαξίμου χθες έβγαλε ανακοίνωση και αποφασίσε να δώσει έκτακτη ενίσχυση και στους κατοίκους της Λέσβου και της Μυτιλήνης

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση


Τσαγκ · 14 Δεκεμβρίου 2016

mutilini

Το ημερολόγιο έδειχνε 5 Νοεμβρίου του 2015, όταν ο Αλέξης Τσίπρας επισκεπτόταν μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, το νησί της Λέσβου.

Η επίσκεψη έχει μείνει σε πολλούς αξέχαστη διότι ήταν η στιγμή που ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στα νησιά που έχουν να αντιμετωπίσουν το τεράστιο προσφυγικό πρόβλημα, έλεγε ότι σε αυτά ανήκουν η Λέσβος και η Μυτιλήνη!

Χθες, κυβέρνηση ανακοίνωσε τα 30 μέτρα που θα πάρει για την ενίσχυση των νησιών του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου. Στο 22ο μέτρο με όχι και τόση μεγάλη έκπληξη διαβάζουμε:

Έκτακτη ενίσχυση με 1,68 εκατ. ευρώ για 4.000 κτηνοτρόφους για τη ζωική παραγωγή των νησιών, όπως η Μυτιλήνη, η Λέσβος, η Κως, η Σάμος, η Χίος, που έχουν πληγεί από την προσφυγική κρίση

για του λόγου το αληθές

lesvos

 

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, όποτε ή ο λόγος του αρχηγού  Αλέξη αποτελεί ευαγγέλιο για το Μαξίμου και εφόσον ο Πρωθυπουργός διαχωρίζει την πρωτεύουσα του νησιού από το νησί, έτσι πρέπει να είναι ή ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ.

 

 

Best of internet