Υπάλληλος της χρονιάς: Έκλεψε 5 μύρια απ’ το αφεντικό του και ξόδεψε το 1 παίζοντας ένα game στο κινητό

stream

Υπάλληλος της χρονιάς: Έκλεψε 5 μύρια απ’ το αφεντικό του και ξόδεψε το 1 παίζοντας ένα game στο κινητό

Αγόραζε “χρυσό” στο Game of War


LUBEN CREW · 13 Δεκεμβρίου 2016

Όλοι έχουν αναρωτηθεί τι θα έκαναν εάν έπεφταν ξαφνικά στα χέρια τους πέντε εκατομμύρια ευρώ. Άλλοι ταξίδια, άλλοι αμάξια, άλλοι σπίτια, άλλοι ναρκωτικά.

kinito

Ο 45χρονος Κέβιν Λι Κο από το Σακραμέντο πάντως φαίνεται να είχε διαφορετικές προτεραιότητες. Αφενός, ο μερακλής Καλιφορνέζος υπεξαίρεσε 4,8 εκατ. δολάρια από την εταιρία για την οποία εργαζόταν και αφετέρου το ένα εκατομμύριο από αυτά το ξόδεψε αγοράζοντας φανταστικά νομίσματα για ένα παιχνίδι στο κινητό.

Άλλωστε ποιος έχει την υπομονή να μαζεύει πόντους και coins παίζοντας, ενώ μπορεί να δώσει γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ και να αγοράσει ψηφιακό χρυσό ώστε να χτίσει άμεσα την ψηφιακή του αυτοκρατορία;

Αυτά τα πέντε μύρια που έκλεψε ο Κέβιν θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή των περισσότερων ανθρώπων, όπως άλλαξαν άλλωστε και τη δικιά του ζωή. Αρκετά από αυτά τα λεφτά τα ξόδεψε σε αναμενόμενα πράγματα, όπως πολυτελή αμάξια, εισιτήρια διαρκείας για μεγάλες ομάδες baseball, ακόμα και για πλαστικές επεμβάσεις αλλά και για αγορά κάρτας μέλους σε golf club.

Όπως διαβάζουμε εδώ, το Game of Wars είναι ένα από τα πιο επικερδή ηλεκτρονικά παιχνίδια στο οποίο οι παίκτες αγοράζουν χρυσό- μεταξύ άλλων- για να χτίσουν τις αυτοκρατορίες τους. Εκτιμάται ότι πέρυσι οι χρήστες του παιχνιδιού ξόδεψαν κατά μέσο όρο 550 δολάρια παίζοντας.

Ο Κέβιν Λι Κο δήλωσε ένοχος για την απάτη που διέπραξε, χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές κάρτες της εταιρείας Holt στην οποία εργαζόταν προκειμένου να κλέψει χρήματα. Ο 45χρονος κατάφερε να κάνει ανεξέλεγκτες αγορές με τις πιστωτικές κάρτες της εταιρίας χωρίς να τον αντιληφθούν από το 2008 μέχρι και το το 2015, υπεξαιρώντας το ποσό των $5.000.000.

 

Best of internet