Quantcast
THE STREAM

Πάνος Καμμένος: ο Ελληνικός στρατός γαμάει, ενώ των Τούρκων διαλύεται

“Κοιμηθείτε ήσυχοι” δήλωσε σε συνέντευξή του ο ΥΠΕΘΑ


LUBEN CREW · 9 Δεκεμβρίου 2016

Μια μαχητική συνέντευξη έδωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στον Γιώργο τον Τράγκα. Μιλώντας στον realfm 97,8 ο Υ.ΕΘ.Α. έτριξε τα δόντια στον ultimate villain της Ελλάδας, δηλαδή την Τουρκία, λέγοντας ότι ο Ερντογάν είναι στυγνός δικτάτορας, ότι δε τους φοβόμαστε γιατί ο στρατός τους είναι διαλυμένος και ότι τα ελληνικά στρατά έχουν ηθικό ακμαιότατο.

tragas_kammenos-600x275

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα, όπως και τον Ερντογάν, ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα, αυτή τη στιγμή, να απειλεί το σπίτι μας. Όταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας, θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία» τόνισε ο κ. Καμμένος.

 

 

Όταν ο Γιώργος ο Τράγκας ρωτάει τον μάχιμο Υπουργό τι θα κάνει εάν η Τουρκία επιχειρήσει να στήσει προγεφυρώματα στο Αιγαίο, ο Πάνος ο Καμμένος απαντάει:

Οι Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις αυτή τη στιγμή είναι διαλυμένες. (…) Θα σας πω κύριε Τράγκα το εξής, δε μπορούν να σηκωθούν τα αεροπλάνα. Το 60% των πιλότων έχει αποστρατευθεί, ως πραξικοπηματίες. Αυτή τη στιγμή πετάνε τα αεροπλάνα στα όρια του προσωπικού με πιτσιρικάδες, οι οποίοι φαίνεται ότι μόλις αναχαιτίζονται φοβούνται. Έχουμε το πολεμικό ναυτικό μας με υπεροπλία.

 

Στο τέλος ο Πάνος ο Καμμένος μας στέλνει όλους για ύπνο γιατί όλα τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει κι αυτός, οπότε ευκαιρία να ξεκουραστούμε λίγο κι εμείς τώρα που η ασφάλεια της χώρας είναι άντερ κοντρολ.

Όλοι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολύ υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό. Το βράδυ, λοιπόν, μπορούνε οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι, γιατί κάποιοι ξαγρυπνούν. Αλλά οφείλουμε αυτό να τους το αναγνωρίσουμε.

 

 

Καληνύχτα Κεμάλ

101947

 

Best of internet