Quantcast
THE STREAM

Η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε τον ΓΑΠ στο γυμναστήριο και σαγηνεύτηκε από την κορμοστασιά του (VIDEO)

Ο πρόεδρος της ΚΙΔΗΣΟ είναι πιο ακαταμάχητος από ποτέ


President Creed · 2 Δεκεμβρίου 2016

Η τηλεόραση του Epsilon παραμένει πιστή στο ραντεβού της να παραδίδει στο κοινό τις πιο παρανοϊκές τηλεοπτικές στιγμές, αγαπητοί φίλοι. Σε μια εκπομπή με το προστακτικό όνομα “Φτιάξε καφέ”, η Κατε_ίνα η Καινού_ιου έκανε μια αποκάλυψη σχετικά μια μια καυτή γνωριμία που έγινε τυχαία στο γυμναστήριο.

Όπως η ίδια δήλωσε, συνάντησε τον Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος πηγαίνει στο ίδιο γυμναστήριο με την ίδια και μάλιστα αποκάλυψε ότι έπαθε πλάκα με το καλοσχηματισμένο και γεροδεμένο σοσιαλιστικό σώμα του πρώην Πρωθυπουργού.

Ποιον είδα χτες στο γυμναστήριο; Κορμάρα! Τον Γιώργο Παπανδρέου!

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο πρόεδρος της ΚΙΔΗΣΟ συνεχίζει να κολάζει το εκλογικό σώμα σε μαραθώνιους και γυμναστήρια ανά την επικράτεια. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια

Μας γνώρισε ο γυμναστής μας και του λέω: ”Κύριε Παπανδρέου χαίρομαι πολύ!”. Μου λέει: ”Εσείς τι κάνετε;”.  Του είπα: “Κάνω μια εκπομπή στην τηλεόραση κάθε πρωί”…Είπε θα μας δει σήμερα. Μου λέει: ”Την ώρα του κύριου Παπαδάκη κάνετε εκπομπή;” “Ναι, κάνουμε και άλλοι εκπομπή εκτός από τον κύριο Παπαδάκη. Υπάρχουν και άλλες εκπομπές, είναι και η Σταματίνα. Δεν είχε ιδέα ποια είναι η Σταματίνα και ποια η Κατερίνα”

Σύμφωνα πάντα με την παρουσιάστρια, ο ΓΑΠ γυμνάζεται πολύ σκληρά και δε θα μας έκανε εντύπωση εάν μαθαίναμε ότι κάνει και Crossfit, αφού η Κατερίνα Καινούριου δήλωσε:

Κάνει γυμναστική πολύ σκληρή, βάρη, διάδρομο.

#motivation #gains #gymrat

giphy

Best of internet