Quantcast
THE STREAM

Oι εικόνες του ελληνικού Black Friday θα μπορούσαν να είναι trailer του Walking Dead από τα Βαλκάνια (PHOTOS)

Είμαστε σίγουροι ότι οι υπάλληλοι των καταστημάτων είναι ενθουσιασμένοι με την ανταπόκριση του κόσμου


President Creed · 25 Νοεμβρίου 2016

Αισίως ξημέρωσε και σήμερα Παρασκευή, αλλά όχι μια απλή Παρασκευή, αγαπητοί φίλοι. Σήμερα ξημέρωσε μια Παρασκευή τελευταίου τύπου που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από την Παρασκευή που ξημέρωσε στις ΗΠΑ. Πρόκειται για την περιβόητη Black Friday και όλες τις σκηνές καταναλωτικής φρενίτιδας που παρακολουθούσαμε στα εξωτερικά τις έχουμε πλέον και στη δική μας γειτονιά.

Ορδές από ανυπόμονους πελάτες είχαν στηθεί έξω από πολυκαταστήματα που ευαγγέλιζαν ότι θα συμμετέχουν στο Black Friday, και με το άνοιγμα των καταστημάτων όρμησαν στα ράφια.

Οι υπάλληλοι σε Mall, εκπτωτικά χωριά και τα σχετικά, προφανώς προετοιμάζονταν για πόλεμο και όχι άδικα, αφού τα τάγματα των αποφασισμένων πελατών ήδη είχαν παραταχτεί έξω από τα καταστήματα από το πρωί.

917419_defgws

black_friday_ellada_340067062

 

Ιδιαίτερα μερακλήδες με αυτές τις παραδόσεις αποδείχτηκαν οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ήδη από εχθές είχαν στηθεί στο δρόμο για να διεκδικήσουν ένα δωρεάν κραγιόν και σήμερα ξύπνησαν πάλι πουρνό πουρνό για να διεκδικήσουν προσφορές σε ηλεκτρονικά είδη και βιβλία. Μάλιστα απ’ ό,τι φαίνεται πολλοί μαθητές πιστόλιασαν το σχολείο προκειμένου να προλάβουν καμια καλή προσφορά πιθανώς για κάποιο κινητό ή κάνα κολ οβ ντιούτι.

ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ - ÏÕÑÅÓ ÊÏÓÌÏÕ ÅÎÙ ÁÐÏ ÊÁÔÁÓÔÇÌÁ PUBLIC ÓÔÇÍ ÔÓÉÌÉÓÊÇ ÓÔÏ ÊÅÍÔÑÏ ÔÇÓ ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇÓ ÌÅ ÁÖÏÑÌÇ ÔÇ BLACK FRIDAY

img_3794

 

Ειδική μνεία αξίζει και σε αυτούς τους δύο πελάτες που μπήκαν στον κόπο να τυπώσουν ένα Α4 το οποίο αργότερα μάλλον το προσκόμισαν τον Captain Obvious.

alexandroupoli

Best of internet