Quantcast
THE STREAM

50 χιλιάδες ευρώ ζητάει ο Σπύρος Γραμμένος απ’ τον Άδωνι Γεωργιάδη για ηθική βλάβη (PHOTO)

O Άδωνις τον είχε στοχοποιήσει συχετίζοντάς τον με τον Pitsiriko


THE NEWSROOM · 21 Νοεμβρίου 2016

Με αγωγή ζητάει 50.000 ευρώ ο τραγουδιστής Σπύρος Γραμμένος από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη για μια ανάρτηση του πολιτικού στον λογαριασμό του στο twitter.

Θυμίζουμε ότι την άνοιξη που μας πέρασε, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία του Σπύρου Γραμμένου συνοδευόμενη από μια λεζάντα με την οποία ταύτιζε τον τραγουδιστή με τον blogger Pitsiriko, κατατάσσοντάς τον μάλιστα στην κατηγορία ανθρώπων με “μίσος πέραν πάσης λογικής”.

 

Ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε γράψει τότε στο λογαριασμό του στο facebook τα εξής:

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο Άδωνις Γεωργιάδης γνωστοποίησε μέσω του twitter ότι έλαβε μια Αγωγή από τον Σπύρο Γραμμένο στην οποία ο τραγουδιστής ζητούσε 50.000 ευρώ από τον πολιτικό για ηθική βλάβη με τη “ρητή επιφύλαξη προς αναζήτηση ικανοποίησης κάθε άλλης ζημιάς που έχω υποστεί και πρόκειται να υποστώ”.

%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%b7

Με τον τρόπο αυτό ο εναγόμενος (σ.σ. Άδωνις Γεωργιάδης), απευθυνόμενος αρχικά σε 146.000 διαδικτυακούς συνομιλητές του ακόλουθους (followers) με στοχοποίησε κατατάσσοντάς με στην κατηγορία των ανθρώπων με “μίσος πέραν πάσης λογικής”. Η ανάρτησή του αυτή διαδόθηκε αστραπιαία στο διαδίκτυο κι έλαβε τεράστιες διαστάσεις αφού την ακολούθησαν αμέτρητα σχόλια με πρωτοφανείς ύβρεις και απειλές κατά του προσώπου μου όπως “ψόφος και να ουρώ στον τάφο σου αριστερό σκουπίδι”, “αυτό το σκουπίδι είναι ο πιτσιρίκος, ξέρετε τι να κάνετε όταν τον συναντήσετε”, “σε ψάχνουν οι ψυχές των τριών νεκρών της Marfin”, “από τη φάτσα σε έκοψα, άμα σε πετύχω θα σου στείλω καμία ψιλή έτσι για το καλό” και άλλες.

 Ο Άδωνις Γεωργιάδης με tweet του δημοσίευσε ολόκληρη την αγωγή φωτγοραφημένη με εμφανή όλα τα στοιχεία του Σπύρου Γραμμένου.
View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
Πάντως ο Άδωνις Γεωργιάδης με το tweet του, πέραν του ότι δημοσίευσε όλα τα στοιχεία της αγωγής (όπως πχ τη διεύθυνση διαμονής του τραγουδιστή), στη συνέχεια ανέφερε ξανά ότι το tweet με το οποίο συσχέτιζε τον Pitsiriko με τον Σπύρο Γραμμένο έγινε από λάθος:

Best of internet