Quantcast
THE STREAM

Τώρα μπορείτε να αγοράσετε σπόρους κάνναβης και στην Ελλάδα (αν και δε μπορείτε να τους καλλιεργήσετε)

Πάνω από 80 ποικιλίες σπόρων είναι διαθέσιμες προς πώληση


Τσαγκ · 18 Νοεμβρίου 2016

the-seed-bank-gr-body-image-1479469534

Στην Ελλάδα απαγορεύεται αυστηρά η καλλιέργεια κάνναβης, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε νόμιμα σποράκια. Τι να τα κάνεις εφόσον είναι παράνομο, θα πείτε.

Kι όμως, μπορείτε να ταΐσετε γκουρμέ σποράκια το καναρίνι σας, ή να τα αποθηκεύσετε και όταν ωριμάσουν οι συνθήκες στην χώρα μας για νομιμοποίηση της κάνναβης (που’σαι ρε ΓΑΠ;) να έχετε αυτάρκεια κάνναβης ή να γίνετε ένας επιτυχημένος αγρότης. Από το site των TheSeedBank μπορείς να ενημερωθείτε για την κάνναβη και να προμηθευτείτε σπόρους από πάνω από 80 ποικιλίες της.

seeds

Όπως μας ενημερώνουν στο site:

“Σκοπός μας  είναι να διαθέσουμε στην ελληνική αγορά σπόρους από όλους τους παραγωγούς και γενετιστές. Η αρχική επιλογή εταιριών και παραγωγών έγινε με βάση την πολυετή εμπειρία και παρουσία του κάθε παραγωγού στο χώρο της κάνναβης.

Οι περισσότερες ποικιλίες, που διαθέτουμε, είναι βραβευμένες σε παγκόσμιους ή ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Όνειρο μας, είναι να διατηρήσουμε τα γενετικά κάθε γνωστής ποικιλίας κάνναβης, ώστε οι μελλοντικές γενιές να έχουν πρόσβαση στα αγνά και αναλλοίωτα χαρακτηριστικά του κάθε φυτού.”

Προσοχή, οι σπόροι δεν διαθέτουν THC οπότε δεν παίζει να την ακούσετε όσους και να καταναλώσετε, για αυτό άλλωστε είναι και νόμιμη η εμπορία τους.

Best of internet