Quantcast
THE STREAM

Πόρτα έφαγαν οι Eagles Of Death Metal στην επαναλειτουργία του Bataclan, ένα χρόνο μετά το τρομοκρατικό χτύπημα

Οι υπεύθυνοι του χώρου τους πέταξαν έξω για τις δηλώσεις του frontman τους πως οι security του χώρου εμπλέκονταν στο τρομοκρατικό χτύπημα


THE NEWSROOM · 13 Νοεμβρίου 2016

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από το μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα της 13ης Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι και το Bataclan άνοιξε χθες ξανά τις πύλες του για να υποδεχθεί τον Sting.

bn-qt929_batacl_p_20161112064246

Στο συναυλιακό χώρο βρέθηκαν και οι Eagles Of Death Metal, το συγκρότημα το οποίο έπαιζε στο Bataclan την ώρα που έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα, για να παρακολουθήσουν τη συναυλία. Η ασφάλεια, όμως του κτιρίου, μετά από εντολή από τη διεύθυνση τους πέταξε έξω.

cca55cf8

Η αιτία; Οι δηλώσεις του Jesse Hughes, frontman του γκρουπ, μέσα στο 2016 πως θεωρεί την ασφάλεια του κτιρίου μπλεγμένη στην υπόθεση του τρομοκρατικού χτυπήματος, δήλωση που ανασκεύασε μετά από λίγο καιρό για ξανακυλήσει στην πρώτη του άποψη σε μετέπειτα συνέντευξή του.

Ο Jules Frutos, co-director του Bataclan, δήλωσε:

Ήρθαν, τους πέταξα έξω – υπάρχουν κάποια πράγματα που δε μπορείς να συγχωρήσεις. Κάνει αυτές τις απίστευτα λάθος δηλώσεις κάθε δυο μήνες. Είναι τρέλα, να κατηγορείς την ασφάλειά μας πως είναι συνένοχη με τους τρομοκράτες… Αρκετά. Πρέπει να τελειώσει όλο αυτό.

112884135_bataclan_doors-large_trans-wiowl5ah7faej8iwjw2ywjprv3mewc1jib4hawdeje

Best of internet