Quantcast
THE STREAM

Υπέρ Trump, Χριστόδουλου και Καραμανλή οι νέες καμένες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στο 3ο Καμένο Συνέδριο των ΑΝΕΛ

Με ανανεωμένο αντιμνημονιακό αέρα βγήκε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης από το βήμα του ΣΕΦ


THE NEWSROOM · 12 Νοεμβρίου 2016

Το τρίτο συνέδριο των ΑΝΕΛ ξεκίνησε χθες υπό τους ήχους του “We Will Rock You” των (μάλλον ελληνόψυχων κατά πώς φαίνεται) Queen, με τον πρόεδρο του κόμματος και Υπουργό Εθνικής Αμύνης να ανεβαίνει με το κατάλληλο ηχητικό background στο βήμα του ΣΕΦ για να κάμει την εισήγησή του και να φτύσει τις ρίμες του.

kam111116

Από την ομιλία του ξεχώρισε η αφετηριακή του αναφορά στις παραδοσιακές αξίες του κόμματος και τη θέση ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, σύμφωνα με τις αρχές που διδάχθηκε από το Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Και μιας και η κουβέντα πήγε στην παγκοσμιοποίηση δε παρέλειψε να κάνει αναφορά στη νίκη Trump, που θα φέρει το τέλος για τη “Νέα Τάξη Πραγμάτων”, με την ευχή ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του με στόχο την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

Η Νέα Τάξη τελείωσε για πάντα.

Στη συνέχεια, απάντησε σε όσους κατηγορούν τους ΑΝΕΛ για νεομνημονιακούς πως “δεν υπογράψαμε μνημόνια”, τονίζοντας πως θα συνεχίσουν να είναι συνεπείς στο σύνθημα “Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”, στεκόμενοι στο πλευρό όσων μέλλονται να χάσουν τα σπίτια τους στα ειρηνοδικεία.

kammenos_synedrio708

Δεν παρέλειψε στην πορεία, δε, να κάνει εκ νέου άνοιγμα στην Καραμανλική ΝΔ, αποθεώνοντας τον Κωνσταντίνο Καραμανλή:

Χτυπήθηκε (ο Καραμανλής) από τους νταβατζήδες και τη διαπλοκή. Και εγκαταλείφθηκε από το ίδιο του το κόμμα όταν αποφάσισαν να πάνε με τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Εμείς υπερασπιστήκαμε αυτή την πολιτική και τον υπερασπιστήκαμε και όταν καταλήφθηκε η ηγεσία μέσα στο ίδιο του το κόμμα από εκείνους που αποκαλούσε άκρα.

Στα extras της τοποθέτησής του, αναφέρθηκε στην άποψή του πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να εκλέγεται από το λαό, ενώ έκανε λόγο για ανάγκη ακόμα περισσότερων δημοψηφισμάτων, λογικά κρίνοντας από την επιτυχία που γνώρισε εκείνο του περσινού Ιουλίου. Τέλος, ευχαρίστησε το μέλος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, για την προσφορά της στο κυβερνητικό έργο, μιας και δε διαθέτει κάποιο θώκο μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Best of internet