Quantcast
THE STREAM

Τέλος σε ρατσιστικές συμπεριφορές χρηστών της βάζει η Airbnb με τη νέα πολιτική κατά των διακρίσεων

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας δεν αποδεχθεί τη σχετική δέσμευση κοινότητας παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια


THE NEWSROOM · 30 Οκτωβρίου 2016

Τέλος στα κρούσματα ρατσιστικής συμπεριφοράς που έχουν αναφερθεί και καταγγελθεί από χρήστες της πλατφόρμα της θέλει να βάλει η AirBnb, στέλνοντας mail σε όλους τους χρήστες της σχετικά με τη νέα της πολιτική κατά των διακρίσεων.

airbnb

Αρκετοί ταξιδιώτες έχουν καταγγείλει περιστατικά κατά τα οποία δεν έγιναν δεκτά από τους οικοδεσπότες, επειδή ήταν φερειπείν μαύροι, με αρκετούς από αυτούς μάλιστα να κινούνται σε ορισμένες περιπτώσεις και νομικά.

Τα κεντρικά της AirBnb στο San Francisco

Τα κεντρικά της AirBnb στο San Francisco

Η Airbnb, γι’ αυτό, αποστέλλει τη νέα “δέσμευση κοινότητας”, την οποία αν δεν υπογράψει κάποιος χρήστης θα χάσει το λογαριασμό του. Η εφαρμογή της δέσμευσης αυτής θα τεθεί σε ισχύ από 1η Νοέμβρη. Τι λέει το κείμενο της Airbnb:

Τι είναι η Δέσμευση της Κοινότητας;

Δεσμεύεστε να αντιμετωπίζετε όλα τα μέλη της κοινότητας της Airbnb—ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας, εθνικής καταγωγής, εθνότητας, αναπηρίας, φύλου, ταυτότητας φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού ή ηλικίας—με σεβασμό και χωρίς κριτική διάθεση ή προκατάληψη.

Πώς μπορώ να δεχτώ τη δέσμευση;

Από 1η Νοεμβρίου, η δέσμευση της κοινότητας θα εμφανίζεται όταν συνδέεστε στον λογαριασμό σας ή ανοίγετε την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή της Airbnb από υπολογιστή, κινητό ή tablet και θα σας ζητάμε αυτόματα να την αποδεχτείτε.

Τι γίνεται αν απορρίψω τη δέσμευση;

Αν απορρίψετε τη δέσμευση της κοινότητας, δεν θα μπορείτε να φιλοξενείτε επισκέπτες ή να κάνετε κράτηση μέσω της Airbnb και θα έχετε την επιλογή να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας. Με την ακύρωση του λογαριασμού σας, θα ακυρωθούν και τα μελλοντικά ταξίδια σας. Θα μπορείτε ακόμα να περιηγηθείτε στον ιστότοπο της Airbnb, αλλά δεν θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κρατήσεις ή να φιλοξενείτε επισκέπτες.

Τι κάνω αν έχω κάποιο σχόλιο σχετικά με τη δέσμευση;

Τα σχόλιά σας σχετικά με τη Δέσμευση της Κοινότητας και κάθε προσπάθεια που καταβάλλουμε κατά των διακρίσεων είναι ευπρόσδεκτα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη δέσμευση. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση [email protected].

Brand_Case_Study3

Best of internet