Quantcast
THE STREAM

H πιο καταυλακιώτικη ληστεία αυτοκινήτου με “νεκρό” και καταδιώξεις έγινε την Τρίτη σε ένα ορεινό χωριό της Αχαΐας

Απίστευτα πράγματα στα βουνά της Πελοποννήσου


President Creed · 27 Οκτωβρίου 2016

Η ευρυματικότητα του λαού της Πελοποννήσου δεν έχει όριο, αγαπητοί φίλοι, όπως διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά διαβάζοντας μια είδηση ληστείας walking dead απ’ την Πάτρα.

PATRA

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια τριμελή οικογένεια, όπου πατέρας, μάνα και κόρη μετέβησαν με το αυτοκίνητο σε αγροτοδασική έκταση για να μαζέψουν ξύλα για το τζάκι, κοντά στην κοινότητα Κομπηγαδίου την περασμένη Τρίτη.

Εκεί ξετυλίχθηκε μια ιστορία που θυμίζει αυτούς τους τρομερούς αστικούς μύθους- τους κλασικούς- με τη γιαγιά που κάνει οτοστόπ αλλά τελικά δεν είναι γιαγιά και έχει στο πορτμπαγκάζ κάτι πριόνια και τσεκούρια και που οι ιστορίες αυτές δεν είναι ποτέ αληθινές, εκτός αν βρίσκεσαι στην Αχαΐα, την Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία (aka το τρίγωνο των βερμούδων).

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε εδώ, η Μάνα και η κόρη κατέβηκαν απ’ το αυτοκίνητο και άρχισαν να στοιβάζουν τα ξύλα, τα οποία ο πατέρας θα μετέφερε με το αγροτικό, το οποίο και είχε σταθμεύσει σε μικρή απόσταση στην άκρη της επαρχιακής οδού.

giphy

Από το πουθενά εμφανίστηκε μια ηλικιωμένη μαζί με μια κοπέλα αρκετά νεότερη και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, ζητώντας του συγχρόνως να πάει μαζί τους γιατί σε μικρή απόσταση είχε χάσει τις αισθήσεις του ο άντρας της και βρισκόταν στη μέση του δρόμου.

Ο οδηγός του αγροτικού ανταποκρίθηκε στο αίτημα για βοήθεια, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε πεζός, διανύοντας απόσταση 200 περίπου μέτρων, στο σημείο όπου βρισκόταν ένα άντρας πεσμένος έξω από ένα σταθμευμένο στη μέση του δρόμου αμάξι.

Η μυστήρια και ζοφερή ατμόσφαιρα του σκοτεινού δάσους, της γιαγιάς και του αναίσθητου άνδρα φυσικά αλλάζει στη συνέχεια, επειδή είμαστε στην Πελοπόννησο και τίποτα δε συμβαίνει άνευ λόγου και αιτίας. Στην προκειμένη περίπτωση ο στόχος ήταν να καβατζώσουν το αμάξι της τριμελούς οικογένειας:
Μόλις πλησίασε από πάνω του, τότε από το σταθμευμένο αυτοκίνητο βγήκε ένας νεαρός, έτρεξε στο δικό του αμάξι, έβαλε μπροστά τη μηχανή, ενώ συγχρόνως ο αναίσθητος άντρας και οι δύο γυναίκες που λίγο πριν καλούσαν σε βοήθεια, επιβιβάστηκαν στο αμάξι με το οποίο είχαν έρθει και τράπηκαν σε φυγή.

Για να μη σας τα πολυλογούμε, αγαπητοί φίλοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τριμελής οικογένεια έμεινε χωρίς όχημα, η κόρη ενημέρωσε μέσω του κινητού τους κοντοχωριανούς, οι οποίοι βγήκαν στη γύρα με τα δικά τους αμάξια και εντόπισαν τους κλέφτες οι οποίοι κινούντο με τα δύο αυτοκίνητα σε αγροτικό δόμο.

Λόγω της καταδίωξης αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το κλεμμένο αγροτικό, του οποίου ο οδηγός επιβιβάστηκε στο δεύτερο όχημα του συνεργού του και την έκαναν ανενόχλητοι.

Μέχρι στιγμής ο σερίφης του Κομπηγαδιού δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση.

Best of internet