Quantcast
THE STREAM

Κουρσάρος-οδηγός στην Κοζάνη τα κάνει λαμπόγυαλο έχοντας στο τέρμα Βασίλη Παπακωνσταντίνου (PHOTOS)

Ισοπέδωσε οτιδήποτε βρήκε στο πεζοδρόμιο κάτω από τα γραφεία τοπικού καναλιού το έφηβο μεθυσμένο γεράκι


Bobol Gordello · 15 Οκτωβρίου 2016

Τα ξημερώματα που πέρασαν δεν ήταν και τα πλέον ήσυχα για την πόλη της Κοζάνης, καθότι στους δρόμους της εκτυλίχθηκε ένα σκηνικό βγαλμένο από την καθημερινότητα ενός τόπου πολύ πιο νότια της Δυτικής Μακεδονίας, του νομού Ηλείας.

462be17a0c9e0cf86b618aca5d63f00e_L

Η παραπάνω εικόνα προέρχεται από το δρόμο κάτω από τα γραφεία του τοπικού καναλιού Top Channel και το λεηλατημένο πεζοδρόμιο είναι το αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης πορείας ενός μερακλή κουρσάρου που τα τσουξε λίγο παραπάνω και είπε να ανέβει πεζοδρόμιο για μια πιο off-road τσάρκα. Και έχοντας, μάλιστα, στη διαπασών Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Τι χτύπησε στο πέρασμά του ο αγριεμένος φαν του παραδοασικού ελληνικού ροκ και οδηγός: φωτεινό σηματοδότη-κάγκελα-κολονάκια πεζοδρομίου-ένα κάδο απορριμμάτων-ένα δέντρο. Και ευτυχώς που δε μπήκε σε μια βιτρίνα που βρισκόταν εκεί κοντά.

4qedrgaertgtre

Ευτυχώς δε βρέθηκε κάποιος πεζός στο δρόμο του να ακούσει το “Χαιρετίσματα” ή το “Οι Ψυχές και οι Αγάπες” πριν τον αγκαλιάσει ο Χάρος.

3aedrgaerge

Πραγματικός οδοστρωτήρας ο τύπος.

2aedrgsrthsrty

Κι επειδή, λογικά τώρα ο φίλος θα χει μπλεξίματα με δικαστήρια και πρόστιμα να του αφιερώσουμε ένα τραγουδάκι. Κράτα ρε φίλε γερά.

 

Best of internet