Quantcast
THE STREAM

Μετά τις αφίσες του Epsilon, o Δήμος Αθηναίων κατεβάζει όλες τις παράνομες αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ

Αφισοπόλεμος like its 1999


Τσαγκ · 13 Οκτωβρίου 2016

sunedrio-syriza-afisa

Ο Καμίνης φαίνεται να είναι on fire, μπορεί τα πάρκα να ρημάζουν, μπορεί σε πολλά σημεία η Αθήνα να θυμίζει βομβαρδισμένη πόλη, άλλα στο θέμα των παράνομων αφισοκολλήσεων, τον τελευταίο καιρό ο δήμαρχος έχει πάρει το όπλο του.

Μέτα το κατέβασμα του μπάνερ του Εpislon tv  ο δήμαρχος συνέχισε την σταυροφορία του απέναντι στις παράνομες αφίσες και με τις (άπειρες είναι η αλήθεια) αφίσες του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Ανδρέας Βαρελάς δήλωσε στον «Αθήνα 9.84»:

“Η αφισοκόλληση απαγορεύεται από τον νόμο και επιτρέπεται μόνο εφόσον δοθεί ειδική άδεια από τον δήμο, κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει συμβεί. Να σημειωθεί ότι ήρθαμε σε επικοινωνία με την εταιρία που έχει αναλάβει την αφισοκόλληση και τους είπαμε να μη ξανακολλήσουν, άλλα αυτοί γέμισαν πάλι την Αθήνα όποτε τις ξανακατεβάσαμε. Ελπίζουμε να μην ξανακολλήσουν αφίσες και τρίτη φορά”

 

67026_1

Να θυμίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει στις τάξεις του και τους Οικολόγους Πράσινους. Οι οποίοι το “μακρινό” 2012 είχαν δηλώσει:

Με τη χώρα να πηγαίνει σε εκλογές αντιμέτωπη με πρωτοφανείς προκλήσεις, δυστυχώς η προεκλογική εκστρατεία θυμίζει έντονα εικόνες “από τα παλιά” που τόσο έχουμε ανάγκη να αφήσουμε πίσω μας.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην πόλωση, το εμπόριο φόβου και ελπίδας, την έλλειψη συγκροτημένων προτάσεων, την απουσία ουσιαστικού πολιτικού διαλόγου.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι πόλεις μας πνίγονται σε παράνομες υπαίθριες διαφημίσεις και αφισοκολλήσεις και σπατάλη χαρτιού χωρίς λόγο.

Μας λυπεί που σε αυτό πρωτοστατούν κόμματα της Αριστεράς που θέλουν ταυτόχρονα να εμφανίζουν φιλο-περιβαλλοντικό προφίλ. Καλούμε όλα τα κόμματα να αποκαταστήσουν άμεσα και με δικά τους κόστη τους δημόσιους χώρους από τις αφίσες και τα πανό που έχουν τοποθετήσει.

 

Best of internet