Quantcast
THE STREAM

H Πάολα Φωκά εξηγεί γιατί ΔΕΝ μας ψεκάζουν και δηλώνει πως θα πέταγε άνετα μια μολότοφ (VIDEO)

Στη Στουρνάρη μπάχαλα, με την Πάολα Φωκά


felix · 11 Οκτωβρίου 2016

paola2-1024x797

Η καθ’όλα αγαπητή σε μας Πάολα Φωκά εκτός από μια πληθωρική παρουσία στην πίστα, είναι και μια λαϊκιά γυναίκα που δεν κωλώνει να έχει πολιτική άποψη και να τη λέει κιόλας. Έτσι μάθαμε ας πούμε από τρία χρόνια πριν ότι η Παολάρα δηλώνει στην ίδια συνέντευξη (αγνοήστε τον θλιβερό Αρναούτογλου) και κομμούνι και οπαδός των χοντρών – τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Αυτή τη φορά, σίγουρα με βάση την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, η Πάολα στην εκπομπή Πρω1νό στον ΑΝΤ1 μιλάει από ακόμη πιο ριζοσπαστικές θέσεις. Για αρχή ανατρέπει με απλά, λαϊκά κατανοητά επιχειρήματα το γιατί ΔΕ μας ψεκάζουν, απαντώντας για το αν ψηφίζει:

«Όχι! Σου φαίνομαι για τέτοιο τυπάκι; Δεν ψηφίζω! Κακό αυτό. Ξέρεις κάτι; Αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι, όχι από αυτούς, από εμάς τους ίδιους, να πάω να ψηφίσω! Μα κοιμόμαστε όρθιοι όλοι! Δεν ξέρω αν μας ψεκάζουν. Δεν το δέχομαι εγώ αυτό το πράγμα.

Γιατί όταν βλέπεις τη γκόμενα σου με άλλον, γιατί γίνεσαι θηρίο; Που να μην πω τι στην κάνει την γκόμενα σου! Εμάς που μας κάνουν όλους το ίδιο πράγμα, γιατί δεν αντιδράς; Ο ψεκασμός δεν ισχύει όταν σου παίρνουν την γκόμενα;» 

Εφόσον λοιπόν μας εξηγεί το γιατί δεν ψηφίζει, δίνει και σχέδιο δράσης αποδεικνύοντας πως η φαν των Εξαρχείων Μαίρη Συνατσάκη δεν είναι μοναδικό φαινόμενο:

«Πάω όμως άνετα, να πετάξω μία μολότοφ. Θα μου πεις: ”Τι είναι αυτό που λες τώρα; Είσαι χαζή;”. Όχι είμαι αντιδραστικό παιδί»

Τα λέει χύμα:

Εμείς Παολάρα είμαστε μαζί σου.

 

Best of internet