Quantcast
THE STREAM

Θύμα ληστείας έπεσε και η Άννα Βίσση στο σπίτι της στην Εκάλη

Μετά την ληστεία της Κιμ Καρντάσιαν και του Παττακού, το 2016 δείχνει το κακό του πρόσωπο και στην Απόλυτη


LUBEN CREW · 10 Οκτωβρίου 2016

Οι εποχές που κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί απ’ όταν ανακαλύφθηκαν οι πόρτες, αγαπητοί φίλοι. Κατ’ επέκταση, λες και πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο πολιτικής και πολιτιστικής αποσάθρωσης του τόπου μας, ένα-ένα τα μνημεία αυτής της χώρας ληστεύονται.

Όπως πληροφορηθήκαμε από το news247, αυτή τη φορά ληστές “χτύπησαν” το σπίτι της απόλυτης Ελληνίδας σταρ, της Άννας Βίσση, αποσπώντας της κοσμήματα από το χρηματοκιβώτιό της:

visspit

Στόχος διαρρηκτών έγινε η γνωστή τραγουδίστρια Άννα Βίσση στο σπίτι της στην Εκάλη. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από την τραγουδίστρια χθες στις 9 το βράδυ, όταν και ειδοποίησε την Αστυνομία. Κατά την διάρκεια απουσίας της από το σπίτι, άγνωστοι δράστες παραβίασαν την μπαλκονόπορτα της πολυτελούς της οικίας και εισήλθαν στο εσωτερικό της.

Στη συνέχεια, ερεύνησαν τον χώρο και ανακάλυψαν ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο άρπαξαν και διέφυγαν με αυτό. Κατά δήλωση της τραγουδίστριας στους αστυνομικούς, στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν κοσμήματα πολύ μεγάλης, αλλά απροσδιόριστης, μέχρι στιγμής, αξίας… Στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο της σήμανσης που έκανε έλεγχο για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό των δραστών. Έρευνα πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

 

Μπορεί τα αντικείμενα που έκλεψαν από την Αννούλα τη Βίσση να μην είναι τόσο πολύτιμα όσο τα επίχρυσα χουντομεμοραμπίλια του Παττακού, αλλά όπως και να χει ας προσέχουμε την Αννούλα γιατί μια την έχουμε.

 

Best of internet