Quantcast
THE STREAM

Αυστραλός ασφαλιστής απολύθηκε επειδή κατέβαζε τσόντες στη δουλειά – Έκανε μήνυση και πήρε αποζημίωση

Περιμένουμε άμεση δικαίωση του υπάλληλου που έμπαινε pornhub απ’ το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ


President Creed · 6 Οκτωβρίου 2016

pornhub-security-e1463067505621-625x352

Εξαιρετικά είναι τα νέα για τους απανταχού τσοντάκηδες μετά τη δικαίωση ενός απολυμένου τσοντάκια στην Αυστραλία. Καμία ειρήνη με τα αφεντικά δεν έχει αυτός ο ασφαλιστής από το Σίδνεϋ, 10 μήνες μετά την απόλυσή του από ασφαλιστική εταιρία.

Όπως διαβάζουμε εδώ, ο πρώην manager στην Port Macquarie’s Smarter Insurance Brokers απολύθηκε τον προηγούμενο Ιανουάριο για λόγους “μη αποδοτικότητας”, ενώ όπως του διευκρίνησαν στη συνέχεια οι προϊστάμενοί του, ο λόγος της απόλυσής του ήταν επειδή βρέθηκε στο laptop και στο smartphone της δουλειάς του κατεβασμένο πορνογραφικό υλικό, αλλά και αποθηκευμένο σπιτικό sex tape από τον ίδιο.

laptop_coffee

Ο υπάλληλος μπορεί να παραδέχτηκε τις κατηγορίες, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να μηνύσει την εταιρία. Παρ’ ότι η υπόθεση αφορούσε σε κάτι περισσότερο από το να βρεθούν απλά μια-δυο τυχαίες εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου, μιας και ο υπάλληλος είχε κατεβάσει ένα σκασμό από τσόντες στο τηλέφωνο και το laptop που του είχε χορηγήσει ο εργοδότης του, συν ένα sextape που είχε γυρίσει ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έκανε τίποτα λάθος, αφού, όπως ισχυρίστηκε, όλο το πορνογραφικό υλικό το κατέβασε σε φάσεις που έκανε διάλειμμα για να φάει, ή όταν περπατούσε από και προς τη δουλειά. Απ’ την άλλη, οι εργοδότες του δεν τον είχαν βάλει να υπογράψει κάποιο σαφές σύμφωνο πολιτικής χρήσης των συσκευών που του παραχώρησαν, οπότε το δικαστήριο τον δικαίωσε, επιδικάζοντάς του αποζημίωση 10.000 δολλαρίων Αυστραλίας.

 

Με αυτά τα λεφτά θα μπορέσει να πάρει premium account σε όποιο site θέλει.

 

Best of internet