Quantcast
THE STREAM

Πήρε φωτιά το αυτοκίνητο της Τζούλιας Αλεξανδράτου επειδή οδηγούσε μόνο με την 1η ταχύτητα (VIDEO)

Η Τζούλια το ‘καψε


LUBEN CREW · 5 Οκτωβρίου 2016

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ήδη από το καλοκαίρι που μας πέρασε επέστρεψε στα πράγματα, αγαπητοί φίλοι και όπως φαίνεται σκοπεύει να μας βασανίσει με καινούρια τραγούδια.

tzouliacar_h_645_450

Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε με τον νταβατζέντη της, Σπύρο Ρέβη σε στούντιο ηχογράφησης και μετά επιβιβάστηκαν σε μια BMW 6, αξίας 200 χιλιάδων ευρώ. Όμως η Τζούλια έκανε ένα μικρό λαθάκι το οποίο λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο. Όπως διαβάζουμε εδώ:

Σύμφωνα με τους ειδικούς το πρόβλημα οφείλεται στην Τζούλια Αλεξανδράτου επειδή επί μισή περίπου ώρα οδηγούσε έχοντας πρώτη ταχύτητα ενώ εκείνη είχε την εντύπωση πως είχε βάλει το αυτόκινητο στον αυτόματο έχοντας την δυνατότητα να μην αλλάζει ταχύτητες.

 

Όσο η Τζούλια οδηγούσε στη λεωφόρο Κηφισίας με την 1η ταχύτητα, ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος από το αυτοκίνητο, άρχισε να βγαίνει πυκνός καπνός και αμέσως χύθηκαν τα λάδια στο οδόστρωμα. Το μοντέλο διατήρησε την ψυχραιμία του, έκανε στην άκρη και βγήκε εγκαίρως από το όχημα. Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής, θέτοντας την κατάσταση υπό έλεγχο.

 

Τζούλια, δε μπορείς να οδηγείς μόνο με την πρώτη ταχύτητα

κιομως

Αυτά.

gif (7)

Best of internet