Quantcast
THE STREAM

Σα να μην έφταναν οι ντόπιοι χρυσαυγίτες, χτες στο Καραϊσκάκη είχε και εισαγωγής από Κύπρο (PHOTO)

Oι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ γιόρτασαν το γκολάκι στο Καραϊσκάκη με σημαία της Χρυσής Αυγής (PHOTO)


LUBEN CREW · 30 Σεπτεμβρίου 2016

Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε: Σε ότι αφορά τα οπαδικά πέταλα, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ από την Κύπρο ίσως το πιο άθλιο δείγμα. Γνωστών σταθερών ακροδεξιών φρονημάτων, για όσους δε θυμούνται πχ αυτά ή αυτά τα γεγονότα:

apoel-eokab

Φωτογραφίες από την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ

aplsvzz

Φωτογραφίες από την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ

apoel-dahau

Κασκόλ του ΑΠΟΕΛ έξω από το στρατόπεδο συγκέντρωσης Νταχάου

Eίναι τα τυπάκια που έβγαλαν ολόκληρο κείμενο ενάντια στους πρόσφυγες, την ίδια περίοδο που και οι πιο καμμένοι οπαδοί της Ευρώπης ένιωσαν λίγο και αποφάσισαν να στηρίξουν τον κόσμο που θαλασσοπνιγόταν.

12002937_507912379386289_478973367169571651_n

Αυτή τη φορά μάλιστα  χθές στο γήπεδο Καραϊσκάκης για το ματς Ολυμπιακού – ΑΠΟΕΛ στο Europa League, οι περίπου 1.800 οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που βρέθηκαν εκεί αποφάσισαν να δείξουν ακόμη πιο χύμα το τι αντιπροσωπεύουν. Μόλις μπήκε το γκόλ του ΑΠΟΕΛ, κάποιοι απ’ αυτούς φρόντισαν να εμφανίσουν στις κερκίδες τα νεοναζιστικά και χρυσαυγίτικα λάβαρα που είχαν κουβαλήσει μαζί τους.

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ-ÁÐÏÅË ( EUROPA LEAGUE)(ICONPRESS/ÄÇÌÇÔÑÇÓ ÍÔÏÕÍÔÏÕÌÇÓ) ÅÎÅÄÑÁ ÁÐÏÅË

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ είναι λίγο-πολύ γνωστοί για τις ακροδεξιές τάσεις τους. Όπως φαίνεται από τις εικόνες κάποια μέλη της βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου.

Αναμένεται η επίσημη αντίδραση της UEFA για το ζήτημα, τη στιγμή που ο αντίστοιχος πέλεκυς έπεσε βαρύς στη Σέλτικ όταν οι οπαδοί της “τόλμησαν” να σηκώσουν στο γήπεδο σημαίες της Παλαιστίνης σαν δείγμα συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό λαό. Το αποτέλεσμα ήταν να φάνε πρόστιμο, το 10πλάσιο του οποίο συγκέντρωσαν σε χρήματα για να τα δώσουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για την Παλαιστίνη.

celticpalestine_2967122a

Best of internet