Quantcast
THE STREAM

Μια γυναίκα αρρώστησε σε χωριό της Ευρυτανίας και τη φόρτωσαν στον κουβά μπουλντόζας

Διακομιδές ΠΟΠ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ


President Creed · 27 Σεπτεμβρίου 2016

Στην όμορφη Ελληνική επαρχία οι κάτοικοι απ’ ό,τι φαίνεται επιστρατεύουν όλα τα διαθέσιμα μέσα προκειμένου να σώσουν τις ζωές τους.

Όπως διαβάζουμε στο καλύτερο STAR που υπάρχει εκεί έξω, το lamiastar.gr, μια γυναίκα αρρώστησε σε ένα χωριό της Ευρυτανίας και προκειμένου να μεταφερθεί στο κοντινότερο Κέντρο Υγείας τη μετέφεραν στον κουβά μιας μπουλντόζας:


Επιστροφή στο ΄60! Ασθενής σε “κουβά” φορτωτή… από LAMIASTARGR

Στην Δυτική Ευρυτανία, στο χωριό Κέδρα, μια κυρία αρρώστησε και έπρεπε να μεταφερθεί στο κοντινότερο Κέντρο Υγείας, αλλά επειδή ο δρόμος έκλεισε από καταπτώσεις, η μεταφορά της ασθενούς έγινε σε κουβά φορτωτή που εκτελούσε εργασίες.

κέδρα

Σ’ αυτό το όμορφο Τουίν Πήξ τις Ευρυτανίας καλά θα κάνετε να μην αρρωστήσετε ποτέ σας, αγαπητοί φίλοι, γιατί μπορεί η μπουλντόζα εκείνη την ώρα να κάνει διακομιδή άλλου ασθενούς και να πάτε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι. Οι κάτοικοι της Κέδρας για κάποιο λόγο δηλώνουν ξεχασμένοι από την πολιτεία, ενώ κάποιοι απ΄ αυτούς έφτασαν μέχρι την πόρτα του Υπουργείου Υγείας, ζητώντας για πολλοστή φορά την λειτουργία του ΕΚΑΒ στην περιοχή.

 

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι οι μπουλντόζες έχουν περάσει και χειρότερες στιγμές.

download

Best of internet