Quantcast
THE STREAM

Κάμερα σε μένα: Η NASA ίσως έκανε απίστευτη ανακάλυψη στον πλανήτη Δία

Υπάρχουν εξωγήινοι στην Ευρώπη ΔΙΑΙΔΩΣΤΑΙ!!!11


Τσαγκ · 26 Σεπτεμβρίου 2016

europa3

Σύμφωνα με την προαναγγελία της συνέντευξης τύπου που θα δώσει η μέσα στις επόμενες ώρες η  ΝASA, υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, τον δορυφόρο του μεγαλύτερου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, του Δια να υπάρχει ζωή. Νταξ δεν εννοούν προφανώς μικρά, πράσινα ανθρωπάκια, άλλα μετά από έρευνες έχουν ανακαλύψει ότι υπάρχουν υγροί ωκεανοί κάτω από τα παγωμένα βουνά της Ευρώπης με αλμυρό νερό, οπότε είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν ζωντανοί οργανισμοί σε μικροβιακή μορφή.

Η Ευρώπη έχει διάμετρο 3.122 χιλιόμετρα δηλαδή διάμετρο 10% λιγότερη από την Σελήνη. Στον πλανήτη δεν έχει σταλεί ποτέ κάποιο ερευνητικό ρομποτικό όχημα και ό,τι γνωρίζουν στην NASA για αυτόν είναι από παρατηρήσεις με το τηλεσκόπιο Hubble.

europa2

H πρώτη αποστολή με μη επανδρωμένο όχημα, αναμένεται να ξεκινήσει από την Γη το 2020 και θα αναμένεται να φτάσει στην Ευρώπη το 2030. Αυτό που κάνει τους επιστήμονες να πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρχει ζωή στον πλανήτη είναι η αραιή ατμόσφαιρα του με κύριο συστατικό της το οξυγόνο, το οποίο δεν έχει βιολογική προέλευση άλλα οφείλεται σε φορτισμένα σωματίδια.

Το 2030 μπορεί να ανακαλύπτει ζωή στην Ευρώπη του Δια αλλά άγνωστο το τι θα παίζει από ζωή τότε στην Ευρώπη της Γης.

Υπάρχει ζωή εκεί έξω; Τι μας κρύβουν τελικά; Κάμερα σε μένα

 

Best of internet