Quantcast
THE STREAM

ΤΡΕΜΕΤΕ ΠΕΡΣΑΚΙΑ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ξέχασε πώς σας τρέχαμε στη Σαλαμίνα (PHOTOS)

Και γι’ αυτό κατέθεσε σήμερα στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη


THE NEWSROOM · 25 Σεπτεμβρίου 2016

Επέτειος της ναυμαχίας της Σαλαμίνας πλησιάζει και στο νησί ήδη έχουν αρχίσει οι ετοιμασίες για τα ηβεντάκια μνήμης των εποχών που τρέχαμε τους Πέρσες στα στενά. Την αρχή, όμως, στις εκδηλώσεις μνήμης δεν την έκανε φέτος το μεγάλο φαβορί Πάνος Καμμένος αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης, που παρευρέθηκε σήμερα στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για κατάθεση στεφάνων.

CtMREpNWAAAWOTf (1)

Με απαράμιλλο στυλ Michael Jackson στάθηκε μπροστά στο μνημείο και αναπόλησε τον επικό άσο από ημίχρονο στο Ελλάδα-Περσία το 480 π.Χ. που έστειλε στον κουβά χιλιάδες Ζωροάστρες της εποχής.

CtMREpSWEAAWMd-

Στην κατάθεση στεφάνων παρευρέθηκαν πολλές φυσιογνωμίες που είχαμε απαντήσει στο viral προεκλογικό βίντεο του πρώην υπουργού Υγείας για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Και ένας Κρητικός στο βάθος, για το γούστο.

CtMREpgXYAAitF5

Από την εκδήλωση μνήμες δε μπορούσαν να λείπουν τα λάβαρα εκείνων που προασπίστηκαν, προασπίζονται και θα προασπίζονται τα πάτρια εδάφη απέναντι σε εισβολείς εξ Ανατολών, aka Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ ως guest star παρευρέθηκε μια replica της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας.

Ο Άδωνις προσπάθησε.

adonis

Αλλά αυτό δε θα μπορέσει ποτέ να το κερδίσει.

KammenosSalamina2sk (1)

Best of internet