Quantcast
THE STREAM

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 4 νεκροί από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο βόρεια του Seattle

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τον εντοπισμό του δράστη


THE NEWSROOM · 24 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν έχει τέλος αυτού του τύπου η ειδησεογραφία από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Σήμερα, ξημερώματα ώρα Ελλάδος, δηλαδή γύρω στις 8 το βράδυ εκεί, ένας ένοπλος άντρας άνοιξε πυρ μέσα σε εμπορικό κέντρο αφήνοντας (επιβεβαιωμένα ως τώρα) 4 νεκρούς και 1 ή 2 τραυματίες.

9232016MallShootingCreditWashingtonStatePatrol

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους τη φωτογραφία του βασικού υπόπτου και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Ανάμεσα στα θύματα της επίθεσης αυτής βρίσκονται 4 γυναίκες, όπως έχει επιβεβαιωθεί ως τώρα από τις αρχές, ενώ ένας άνδρας που είχε την ατυχία να βρίσκεται εκείνη την ώρα στο Cascady Mall διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε κοντινό νοσοκομείο.

hpa

Οι επίσημες ανακοινώσεις, ως τώρα, δεν έχουν κάνει λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ το FBI έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο αντίστοιχων χτυπημάτων στην πολιτεία Washington. Ο άντρας που αναζητείται ως δράστης είναι νεαρός, μεταξύ 20 και 25 ετών, “Hispanic” σύμφωνα με την ανακοίνωση, λεπτός, φορώντας μαύρη μπλούζα. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είχε και συνεργό.

Best of internet