Quantcast
THE STREAM

Ηλεία: Του κάρφωσε το συρραπτικό στον κρόταφο σε καβγά για μια δουλειά

Κανείς δε μπορεί να τους κάνει καλά άμα τους καρφωθεί κάτι στο μυαλό


President Creed · 23 Σεπτεμβρίου 2016

H κρίση και οι οικονομικές δυσκολίες έχουν αρχίσει να λυγίζουν ακόμη και τον -γνωστό για την πραότητά του- λαό της Ηλείας. Αυτή τη φορά, ένας επαγγελματίας από την Ηλεία δεν έδωσε μια δουλειά σε έναν άλλο επαγγελματία από την Ηλεία, οπότε όπως είναι απολύτως λογικό και επόμενο, κατέληξαν να πλακώνονται στο καφενείο του χωριού και ο ένας να καρφώνει το συρραπτικό του κροτάφου του άλλου.

Το περιστατικό έγινε σε χωριό της περιοχής της Βουπρασίας, όταν έγινε μια παρεξήγηση για μια δουλειά που δεν δόθηκε απ’ τον ένα επαγγελματία σε άλλον. Ο δεύτερος θεώρησε πως ο πρώτος είχε εμπλακεί στην υπόθεση, ενώ στην ουσία η επιλογή του τρίτου επαγγελματία που είχε αναλάβει και τη δουλειά, είχε γίνει καθαρά για λόγους συγγένειας με τους «πελάτες» και κανέναν άλλο.

surraptiko1a_7579546e7f118afea87db0dcf9f780a3
Όπως διαβάζουμε στο ilialive.gr,

το βράδυ της Τετάρτης έφτασαν στο καφενείο του εν λόγω χωριού ο δεύτερος επαγγελματίας με συνεργάτη του. Μόλις είδαν τον πρώτο επαγγελματία, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και στο τέλος οι τρεις πιάστηκαν στα χέρια. Μάλιστα ο συνεργάτης του δεύτερου φέρετε να έπιασε από πίσω τον πρώτο επαγγελματία σε μια προσπάθεια να τον ακινητοποιήσει και τον δάγκωσε στην πλάτη. Ο δεύτερος επαγγελματίας, που κρατούσε λόγω δουλειάς ένα συρραπτικό μεσαίου τύπου, κάρφωσε τα «καρφάκια» στον κρόταφο του πρώτου επαγγελματία.

Οι δύο δράστες βλέποντας πως πλέον ο καβγάς έλαβε άλλες διαστάσεις, τράπηκαν σε φυγή, ενώ γιατρός από το χωριό έσπευσε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, που μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.

 

 

Ας φτιάξει επιτέλους κάποιος μια σειρά για την Ηλεία

giphy (1)

giphy (2)

Best of internet