Quantcast
THE STREAM

Ώρα να πεις συγνώμη στον Zuckerberg που δεν έκανες εκείνο το like για να σωθεί ο μικρός Κωστάκης

Ο δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει 3 δις για να καταπολεμηθούν όλες οι ασθένειες


President Creed · 22 Σεπτεμβρίου 2016
Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Zuckerberg για το like που δεν κάναμε για να σωθεί ο μικρός Κωστάκης. Όλες οι φορές που προσπεράσαμε φωτογραφίες παιδιών που χρειάζονταν “λίγα μόνο λάηκ για να σωθούν” φαίνεται ότι δεν πτόησαν τον ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg και τη γυναίκα του από το να πάρουν την απόφαση να σώσουν όντως όλους τους μικρούς Κωστάκηδες.
zuckerberg-large_trans++XMk6VxHZk1LKHsbv-KFkKDjZkYj77y_rfvQ0PDKYQCk

O Mark Zuckerberg και η Priscilla Chan ανακοινώνουν στο Σαν Φρανσίσκο την πρωτοβουλία τους

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Zackerburg, δεσμεύτηκαν μαζί με τη γυναίκα του να διαθέσουν πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα στην επόμενη δεκαετία, προκειμένου να γιατρέψουν όλες τις ασθένειες.

Το ζευγάρι, μετά τη γέννηση της κόρης τους πέρυσι, είχε δεσμευτεί ότι θα δωρίσει το 99% της περιουσίας του για καλό σκοπό, ενώ διευκρίνισε ότι αυτά τα χρήματα τελικά θα διατεθούν για την ενίσχυση της επιστημονικής μελέτης και τη δημιουργία νέων ερευνητικών εργαλείων.

Όπως δήλωσε ο Mark Zuckerber σε συνέντευξη στο Associated Press:

Αν υποθέσουμε ότι απλά θα καταφέρουμε να σημειώνουμε πρόοδο στην ίδια τροχιά, τότε αυτό σημαίνει ότι μέχρι το τέλος αυτού του αιώνα θα μπορούμε να είμαστε σε θέση να λύνουμε τα περισσότερα από τα υπαρκτά προβλήματα υγείας

aagateszuck-large_trans++iMxc5qUdCFqatIlsqmFP0zV-WTxiURwSgpi0Qdhhrhg

Ποιός την έχει μεγαλύτερη τη φιλανθρωπία;

 

Best of internet