Quantcast
THE STREAM

Mε Δέησιν στον Άιν Γιώργην σχεδιάζει να αντιμετωπίσει η Αστυνομίαν Κύπρου τα τροχαία ατυχήματα

Διαφωνία στα ανώτερα κλιμάκια για το αν η δέηση θα γίνει στα κυπριακά ή στα ελληνικά για μεγαλύτερη σαφήνεια


LUBEN CREW · 21 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που έχει μια παρεμφερή με τη Σαουδική Αραβία αντίληψη για τις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας και πιστεύουν ότι η δημόσια διοίκηση πρέπει να πορεύεται με το Ευαγγέλιο στο χέρι, πάντα . Όχι κυρίες και κύριοι, και στην Κύπρο οι υπηρεσίες Ασφαλείας στον ίδιο Μεσαίωνα βοσκάνε. Αυτή τη φορά, η Αστυνομία Κύπρου, στην προσπάθειά της να συμβάλλει στην ασφάλεια των δρόμων από τροχαία ατυχήματα, αποφάσισε και κοινοποιεί και από τη σελίδα της στο facebook να οργανώσει στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα, Παράκληση – Δέηση μπας και μειωθούν τα τρακαρίσματα:

Δώστε βάση, θα παρίστανται από μπάτσους και καραβανάδες μέχρι τον Υπουργό Δικαιοσύνης, βουλευτές και μαθητές:

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου και η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς Θανάτους στο Δρόμο (Πρόγραμμα EDWARD – European Day without a Road Death) και εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (European Mobility Week), μεταξύ των ημερομηνιών 16 – 22 Σεπτεμβρίου, 2016.

Την Παράκληση θα τελέσει ο Μητροπολίτης Κιτίου κ.κ. Χρυσόστομος και θα παραστούν ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνάς Νικολάου, ο Βοηθός Αρχηγός Εκπαίδευσης κ. Χριστάκης Μαυρής εκ μέρους του Αρχηγού Αστυνομίας, εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, Βουλευτές και Δήμαρχοι της Επαρχίας Λάρνακας, εκπρόσωπος της Εθνικής Φρουράς και Εθνοφρουροί, η διεύθυνση και μαθητές του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας, μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και συνεργάτες της Αστυνομίας στα θέματα της οδικής ασφάλειας.

Καταλήγουμε πως το νέο μότο της τροχαίας Κύπρου θα είναι “Τρέξτε, πιείτε, αλλά προσευχηθείτε”

Best of internet