Quantcast
THE STREAM

Τελειωτικό χτύπημα για τον Αθηναίο επιβάτη: Έντεχνη μουσική θα παίζει στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ

Λες και τα πρωινά στο τρόλλεϊ δεν ήταν αρκετά μίζερα από μόνα τους


President Creed · 21 Σεπτεμβρίου 2016

Διαβάσαμε σήμερα στο AthensTransport, (το blog το οποίο εδώ και 7 χρόνια διαχειρίζονται κάποιοι μερακλήδες που κάνουν γούστο ό,τι αφορά στα ΜΜΜ της Αθήνας) μια είδηση την οποία πραγματικά αρνούμαστε να πιστέψουμε.

Μετά την εξαγγελία του επερχόμενου ηλεκτρονικού εισιτηρίου τώρα έρχεται το τελειωτικό χτύπημα για όλους όσοι πέφτουν στην ανάγκη των μέσων μαζικής μεταφοράς, η διοίκηση του ΟΑΣΑ που σκέφτεται και προσέχει τον επιβάτη, έχει άλλη μία φαεινή ιδέα:

ΟΑΣΑ_ΕΝΤΕΧΝΟ

 

Λες και τα πρωινά στο τιγκαρισμένο τρόλει/λεωφορείο δεν είναι από μόνα τους θλιβερά, έρχεται και η έντεχνη μουσική να αντηχήσει από τα κατεστραμμένα και μίζερα ηχεία των λεωφορείων. Την ώρα που το μεταλλικό κουφάρι του λεωφορείου θα σέρνεται στην Αλεξάνδρας, οι σταγόνες βροχής θα στάζουν στο τζάμι και η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει, να το θυμάσαι μικρή μου καρδιά την ίδια στιγμή που μασουλάς τη μασχάλη του διπλανού παππού. Διαβάζουμε στο AthensTransport:

 

Ο ΟΑΣΑ, στα πλαίσια των πολιτιστικών του δράσεων, έχει ήδη αναθέσει σε εξωτερικό συνεργάτη (μαθαίνουμε πως έχει προϋπηρεσία ως ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων και  Πεντέλης) την επιλογή της μουσικής που θα παίζουν τα Λεωφορεία και τα Τρόλεϊ, από το κλασικό και το έντεχνο ρεπερτόριο. Η ίδια μουσική θα ακούγεται και από τους σταθμούς του Μετρό που από τον προηγούμενο χειμώνα παίζουν και πάλι κλασική μουσική (με διακοπές είναι η αλήθεια) μετά από απουσία ενός έτους για άγνωστους λόγους. (…)

Το κόστος των παραπάνω υπηρεσιών (όχι των δράσεων, μόνο των υπηρεσιών) ανέρχεται σε 3.900 ευρώ και η διάρκεια του έργου ορίζεται ως τις 30 Δεκεμβρίου 2016.

 

 

Όλα θα είναι πιο όμορφα εάν στις παρακάτω σκηνές προσθέστε από πάνω Χρήστο Θηβαίο ή Φίλιππο Πλιάτσικα.

πρντσκρν1

(link)

σκρνστ2

(link)

 

Best of internet