Quantcast
THE STREAM

Do it like Pablo: Σε κελί πολυτελείας είχαν μετατρέψει μια αποθήκη στις φυλακές Αυλώνα (PHOTOS)

Τελικά ο Εσκομπάρ δε σταματά να εμπνέει τον κόσμο


President Creed · 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ένα αεράκι από Κολομβία και ναρκωβαρώνου Εσκομπάρ φαίνεται να φυσάει μέσα στις φυλακές του Αυλώνα, αφού αποκαλύφθηκε η ύπαρξη υπερλούξ κελιού που προορίζεται για VIP κρατούμενους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΦΣΥΝ, ο επιθεωρητής φυλακών, Στ. Μαντακιοζίδης σε αιφνίδια επίσκεψή του στις φυλακές του Αυλώνα, παρατήρησε μια κλειδωμένη πόρτα και ζήτησε από το προσωπικό να του την ανοίξουν. Το προσωπικό τον διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για αποθήκη, προκειμένου να αποφύγουν τις αποκαλύψεις.

tumblr_mur0ylhBi81rv3w77o3_r1_400

Τελικά άνοιξαν την πόρτα στον επιθεωρητή και αποκαλύφθηκε ένα κελί πολυτελείας κατασκευασμένο το 2014, στο οποίο μάλιστα διαμένει κάποιος επώνυμος κρατούμενος για οικονομικά-ποινικά εγκλήματα, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύπτεται.

Το κελί παρείχε όλες τις ανέσεις που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς μέσα στη φυλακή, αλλά και αρκετές ανέσεις που οι περισσότεροι κρατούμενοι δεν τολμούν ούτε να τις φανταστούν:

Το κελί διέθετε τρεις χώρους, ξεχωριστή τουαλέτα, άνετη και με πλήρη εξοπλισμό, κρεβάτι με …αφράτο πάπλωμα, κομοδίνο, πολυθρόνες, κουζίνα και πλυντήριο ρούχων, εικόνες εκ διαμέτρου αντίθετες με τη ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν οι χιλιάδες κρατούμενοι στα σωφρονιστικά καταστήματα της Ελλάδας.

 

?

 

Μετά τα ευρήματα του επιθεωρητή, ο εισαγγελέας ζήτησε αμέσως πειθαρχικό έλεγχο (ΕΔΕ) για τη διευθύντρια της φυλακής και τον αρχιφύλακα. Ακολούθησε η μετάθεση της διευθύντριας στον Ελεώνα Θήβας (στο παράρτημα αποτοξίνωσης), ενώ ο αρχιφύλακας μετατέθηκε στην Κόρινθο.

 

 

Αρκετά μαζεμένο το κελί σε σχέση με την περίπτωση του Κολομβιάνου εντερπρενερ της κοκαϊνης, ο οποίος δεν είχε φτιάξει μόνο δικό του διαμερισματάκι-κελί, αλλά είχε χτίσει δικιά του φυλακή όταν χρειάστηκε να φυλακιστεί:

EscobarPrison

 

Best of internet