Quantcast
THE STREAM

21χρονη συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος με 6 παιδικά βιβλία γεμάτα με κοκαΐνη (PHOTOS)

Ένας Ευλογητός σας χρειάζεται


President Creed · 19 Σεπτεμβρίου 2016

Εδώ και καιρό προσπαθούν διάφοροι να περάσουν κοκαΐνη στην Ελλάδα αλλά δεν τους αφήνει η αστυνομία, αγαπητοί φίλοι.

Ούτε μια εβδομάδα δεν πέρασε απ’ όταν συνέλαβαν στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος έναν 36χρονο με 1 κιλό κοκαΐνης το οποίο είχε καταπιεί σε μικρά σακουλάκια και μόλις χθες η αστυνομία έκανε άλλη μια σύλληψη, εξ’ ίσου εντυπωσιακή.

Οι καβάτζες που ανακαλύπτουν οι διακινητές γίνονται όλο και πιο δημιουργικές και αυτή τη φορά για τον ιερό σκοπό της μεταφοράς θυσιάστηκαν 6 παιδικά βιβλία.

19092016kok1

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία, μια 21χρονη με καταγωγή τη Βενεζουέλα έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος από το Ρίο Ντε Τζανέιρο Βραζιλίας μέσω Ζυρίχης και στις βαλίτσες της κουβαλούσε πολλά παιδικά βιβλία τα οποία μέσα ήταν σφαγμένα για να βολέψουν 3μιση κιλά κοκαΐνης:

19092016kok2

Η 21χρονη μετέφερε εντός της αποσκευής της, -12- συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -3- κιλών και -453- γραμμαρίων, επιμελώς κρυμμένες στα εξώφυλλα -6- παιδικών βιβλίων.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η ανωτέρω αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών (ειδικότερα κοκαΐνης), από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

19092016kok3

kokkka

kokkka1
Επόμενη φορά που θα τους έρθει να μαχαιρώσουν κάποιο παιδικό βιβλίο για να το παραγεμίσουν με ναρκωτικά, μπορούνε να το κάνουν με αυτό το παραμύθι το οποίο μοιάζει να είναι ήδη ποτισμένο με πολλά ναρκωτικά.

Best of internet