Quantcast
THE STREAM

Έλληνες ρεπόρτερ-Κλουζώ συνελήφθησαν στις ΗΠΑ σε αποστολή παρακολούθησης του Νίκου Παππά

Είχαν πλαστογραφήσει την υπογραφή στενού συνεργάτη του Υπουργού Επικρατείας


Bobol Gordello · 19 Σεπτεμβρίου 2016

Απίστευτα πράγματα, φίλες και φίλοι: δυο σαΐνια δημοσιογράφοι, ένας απ’ το Star και ένας απ’ τον Alpha, συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη, καθώς παρακολουθούσαν τον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ.

pegasus_LARGE_t_1581_437024_type12364

Οι δυο απόφοιτοι της σχολής στην οποία εφοίτησε ο καραφλός πράκτωρ Θου Βου 000 είχαν πλαστογραφήσει τα χαρτιά τους, μιμούμενοι την υπογραφή συνεργάτη του Νίκου του Παππά, εμφανίστηκαν στο ξενοδοχείο Westing Grand Central ως μέλη της ελληνικής αποστολής, με την κατάλληλη ενδυμασία υπηρεσίας: γυαλιά ηλίου-περούκα-καπέλο, με τους χρωματικούς συνδυασμούς να διαφέρουν για να μην μας πάρουνε και πρέφα.

giphy

Οι Έλληνες πράκτορες φέρονται να βρέθηκαν incognito στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η ελληνική αποστολή για να καταγράψουν το κόστος του ταξιδιού. Μάλιστα, τα χαν όλα τόσο καλά σχεδιασμένα που ήταν έτοιμοι να παραγγείλουν εξ ονόματος συνεργάτη του Υπουργού Επικρατείας χαβιαράκι αξίας 2.000 ευρώ.

james-bond-007-eating-caviar

Προδόθηκαν, όμως, στις λεπτομέρειες, ενόσω προσπαθούσαν να φωτογραφήσουν τα μέλη της ελληνικής αποστολής, με αποτέλεσμα να κινήσουν υποψίες. Η αντίδραση της ασφάλειας της ελληνικής αποστολής ήταν άμεση και, όταν οι αμερικανικές αρχές τους προσέγγισαν για εξακρίβωση στοιχείων, το μεγαλοπρεπές σχέδιο κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Resizer

Οι δυο δαιμόνιοι ρεπόρτερ αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, εν αναμονή της άσκησης δίωξης για πλαστογραφία, ενώ, προφανώς, θα ακολουθήσει η δέουσα έρευνα για το πώς και το γιατί βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη οι ράμπο του Star και του Alpha.

Καταγραφή

Τρέμουμε με το τι θα γράφει αύριο το επόμενο πρωτοσέλιδο της αντιμνημονιακής εφημερίδας “Το Χωνί“.

UPDATE: Και τα ονόματα των δαιμόνιων ρεπόρτερζ Θάνος Δημάδης για τον Alpha, Δημήτρης Σουλτογιάννης για το Star.

Best of internet