Quantcast
THE STREAM

Άνεμοι ανάπτυξης: Ρεκόρ πωλήσεων για το iPhone 7 αναμένεται φέτος στην Ελλάδα

Εξαιρετικές ταχύτητες και design για να κάνεις απεριόριστες αναπάντητες


Τσαγκ · 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ρεκόρ πωλήσεων αναμένεται να κάνουν στην Ελλάδα τα νέα iPhone, τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά στις 23 Σεπτεμβρίου. Τα iPhone 7 και iPhone 7 plus έχουν κυκλοφορήσει ήδη στις ΗΠΑ και σε άλλες 28 χώρες.

iPhone 7s camera and flash-970-80

Δεν είναι επίσημο, άλλα υπολογίζεται ότι οι παραγγελίες του νέου κινητού της Apple στην χώρα μας είναι τριπλάσιες από τις περσινές για το iPhone 6s και υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 10.000 συσκευές. Σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι πωλητές και οι εταιρίες κινητών τηλεφώνων στην χώρα μας, γιατί δεν ξέρουν αν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στην τεράστια ζήτηση.

Σύμφωνα με την Apple, το iPhone 7 έχει ξεπουλήσει παντού και σε όλες τις εκδόσεις του. Με τις πωλήσεις να αναμένονται στο πρώτο τριήμερο της κυκλοφορίας του να φτάσουν τα 14.5 εκατομμύρια συσκευές, περίπου 1.5 εκατομμύριο πάνω από τις περσινές πωλήσεις του iPhone 6s.

 

Πολύ έξυπνη η επιλογή του ελληνικού καταναλωτικού κοινού, μιας και ο πλέον σικάτος τρόπος για να κάνεις αναπάντητες όταν ξεμένεις από κάρτα, είναι χρησιμοποιώντας το ολοκαίνουριο iPhone 7 plus σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

 

Best of internet