Quantcast
THE STREAM

Υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. στην Καστοριά πιάστηκε από συνάδελφους του να μεταφέρει 124 κιλά χασίς

Πέσαμε απ’ τα σύννεφα πάλι


Τσαγκ · 14 Σεπτεμβρίου 2016

Υπαρχιφύλακας που υπηρετεί σε υπηρεσία της Δυτικής Μακεδονίας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, καθώς σε έρευνα που έγινε από συναδέλφους του αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, βρέθηκαν στο τρείλερ του αυτοκίνητου του τέσσερις σάκοι με 113 δέματα χασίς, συνολικού βάρους 124 κιλών και 228 γραμμαρίων.

8431BA0F1A7DCF2C4023E4DFC7A26BD8

Η σύλληψη του έγινε χτες το μεσημέρι, μετά από “μπλόκο” συναδέλφων του της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας. Αμέσως μετά την σύλληψη ενημερώθηκε η Aσφάλεια βορείου Ελλάδας και έγινε άμεσα έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο Καλάσνικοφ με τέσσερις γεμιστήρες, 117 φυσίγγια για Καλάσνικοφ, 126 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ξίφος, ξιφολόγχη, κυνηγητικό μαχαίρι και χρήματα.

unnamed3

Στην ανάκριση ο υπαρχιφύλακας δήλωσε πως παρέλαβε καθ’υπόδειξιν αγνώστου αλλοδαπού τα ναρκωτικά από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και μάλιστα ήταν η 5η τέτοια μεταφορά που έκανε σε διάστημα 3 μηνών. Η αμοιβή του για κάθε μεταφορά ήταν περίπου 1000 ευρώ. Τα όπλα είπε ότι τα βρήκε τυχαία θαμμένα στην Καστοριά, ενώ έψαχνε για χρυσό.

Από την εξέλιξη των ερευνών, βρέθηκε και εμπλοκή ενός 47χρονου, ο οποίος επίσης συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 χειροβομβίδες στρατιωτικού τύπου, ένα καλάσνικοφ με τέσσερις γεμιστήρες, 115 φυσίγγια τύπου καλάσνικοφ, 54 πυροκροτητές και κινητό τηλέφωνο.

Ο υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και οι δυο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα  στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

xasis_6

 

 

Best of internet