Quantcast
THE STREAM

Narcos απ’ τα Lidl: 36 χρονος συνελήφθη στο Ελ.Βενιζέλος με 70 σακουλάκια κοκαΐνη στο στομάχι

Ο τυπάς είχε καταπιεί σχεδόν ένα κιλό


Τσαγκ · 12 Σεπτεμβρίου 2016

2050325

Συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, 36 χρονος Νιγηριανός που προσπαθησε να περάσει κοκαΐνη στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς, ερχόταν από την Μαδρίτη, έχοντας καταπιεί 70 σακουλάκια με κοκαΐνη, βάρους 960 γραμμαρίων.

Η μετέπειτα αστυνομική έρευνα έδειξε ότι ο Νιγηριανός ήταν μέλος διεθνούς καρτέλ που διακινεί ναρκωτικά σε όλη την Ευρώπη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, και παραπέμφθηκε και τακτικό ανακριτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη, στις 8-9-2016 το μεσημέρι, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 36χρονος υπήκοος Νιγηρίας, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από τη Μαδρίτη.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς μετέφερε ποσότητα κοκαΐνης, δια της μεθόδου της καταπόσεως, μέσα σε εβδομήντα (70) αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους -960- γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος, διακίνησης κοκαΐνης από χώρες της Ευρώπης προς τη Χώρας μας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή».

tumblr_nupdnfFeJN1qfmgozo1_1280

Best of internet