Quantcast
THE STREAM

Μέτρια προς υψηλά θα κινηθεί το γραφικόμετρο στο αυριανό εξώφυλλο της Real News [PHOTO]

Αποφασισμένος εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εισάγει το επιτυχημένο μίγμα πολιτικής του Αντώνη Σαμαρά


THE NEWSROOM · 10 Σεπτεμβρίου 2016

Μέτρια προς υψηλά κύματα ανησυχίας έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, προκαλέσει ήδη στους κατοίκους της περιοχής των Εξαρχείων η αυριανή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κυριακάτικο φύλλο της Real News.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του συλλόγου νηπίων αντιστασιακών σε μια δισέλιδη συνέντευξη στην έγκυρη εφημερίδα φαίνεται να δίνει έμφαση στα ζητήματα ασφάλειας, ακολουθώντας όπως φαίνεται την άκρως επιτυχημένη πολιτική στρατηγική του προκατόχού του Αντώνη Σαμαρά.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση “Θα “τελειώσω” τα Εξάρχεια από τον πρώτο μήνα” που φιλοξενείται επίσης στο πρώτο φύλλο της εφημερίδας δίπλα στο αποφασιστικό πορτραίτο του κ. Μητσοτάκη.

kyriakos-eksarxeia

«Είναι απόλυτη δέσμευσή μου ότι η αποκατάσταση και η διαφύλαξη της τάξης και του νόμου, στο κέντρο, στις γειτονιές παντού στην Ελλάδα, είναι προτεραιότητά μου. Είμαι αποφασισμένος να τελειώνω με το άβατο των Εξαρχείων από τον πρώτο μήνα», τονίζει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Επιτόπιο ρεπορτάζ που πραγματοποίησε η ομάδα του Luben.TV δίπλα στην έδρα του δημοσιογραφικού οργανισμού μας στην οδό Κωλέττη κατέγραψε τις ανήσυχες αντιδράσεις των θαμώνων της περιοχής που κινήθηκαν, μέτρια προς υψηλά, στα παπάρια τους.

Στο hashtag #tha_teleiwsw_ta_exarcheia στο twitter οι αντιδράσεις καταγράφηκαν αντίστοιχες.

Best of internet