Quantcast
THE STREAM

Καμία ελπίδα: Kοριτσάκι πνιγόταν στα McDonald’s και o κόσμος τριγύρω τραβούσε βίντεο

Ευτυχώς δεν ανέβασαν τίποτα στο instagram


THE NEWSROOM · 10 Σεπτεμβρίου 2016

PAY-Three-year-old-girl-lost-consciousness-while-choking-on-a-McDonalds-chicken-nugget

Στην Μirror διαβάσαμε την εξής είδηση

Η μόλις τριών ετών, Millie Wise, είχε πάει με τη γιαγιά της σε ένα κατάστημα McDonald’s και μόλις είχε αρχίσει να τρώει ΜcNuggets. Κάπου εκεί, ένα κομμάτι κοτόπουλο κόλλησε στο λαιμό του παιδιού, το οποίο άρχισε να πνίγεται.

PAY-Three-year-old-girl-lost-consciousness-while-choking-on-a-McDonalds-chicken-nugget

Φυσικά, ένας φυσιολογικός άνθρωπος, θα έβγαζε το κινητό του για να καλέσει ασθενοφόρο, την άμεση δράση, οποιονδήποτε έκρινε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει το μικρό κοριτσάκι. Αλλά όχι σε αυτό το εστιατόριο. Όχι αυτοί οι πελάτες.

Όπως αποκάλυψε η γιαγιά της μικρής, αλλά και μέλη από το προσωπικό, οι τριγύρω πελάτες, που απολάμβαναν το φαγητό τους, έβγαλαν τα κινητά τους και άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες και να τραβούν βίντεο, αδιαφορώντας για το μικρό παιδάκι που έβηχε και πάλευε για να ανασάνει.

PAY-Three-year-old-girl-lost-consciousness-while-choking-on-a-McDonalds-chicken-nugget

Τελικά, ένας security και κάποια άτομα από το προσωπικό έσπευσαν να βοηθήσουν τη μικρή Millie, την οποία μετέφεραν στο νοσοκομείο του Χάρτλπουλ.

«Είμαι αηδιασμένη με τέτοιους ανθρώπους, που αντί να προσπαθήσουν να βοηθήσουν, τους ένοιαζε να τραβήξουν φωτογραφίες από το μαρτύριο που περνούσε η Millie και η μαμά μου» είπε η μητέρα του τρίχρονου κοριτσιού.

Τελικά η Millie, με τη βοήθεια του υπαλλήλου ασφαλείας του μαγαζιού, απελευθερώθηκε από το κομμάτι που της είχε κολλήσει και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από μία σερβιτόρα, οπότε όλα καλά.

Best of internet